A nőgyógyásznál vártam mikor ezt hallottam. Szerintetek?
Voltam nőgyógyásznál(2 hónapja szültem)amíg vártam beszélgettünk egy kismamával aki mondta hogy a szóban forgó doki 300ezer ft-ért vállalja a szülését ezt kerek perec megmondta neki ,amikor a kismama azt mondta h nem tudja kifizetni akkor a doki kijelentette hogy akkor keressen másik orvost addig ellátja amíg nem talál de tovább nem!
Ez egy sztk-s rendelés,nem lenne köteles ellátni a kismamát a szülésig??
Mégha másik orvost is választ a kismama,és ha ügyeleten akarna szülni,addig kihez járjon??
Ez csak nekem felháborító?
Az én dokim sem mondana soha ilyet. Pedig osztályvezető főorvos. Soah nem mondta, jelezte, hogy mennyit adjunk.
Én mindhárom szülésemkor 50.000 Ftot adtam.
3 hétig feküdtem bent a végén, minden nap meglátogatott :-D
A terhesgondozás meg összesen 15.000 Ft-ba került gyerekenként. Nála nem alkalmanként volt meghatározva, hanem amikor elmentem hozzá, hogy babát várok és szeretném őt orvosomnak, akkor kért el 15.000 Ftot terhesgondozásra. Onnantól kezdve semmit nem kellett fizetnem. Még a 6 hetes kontrolon sem fogadott el semmit, azzal a címszóval, hogy ez terhesgondozás része :-D
De nem igazán reklámozza senki, hogy ennyit kér, mert havi 3-4 szülést vállal, így vannak bejáratott betegei. Ráadásul 4 év múlva nyugdíjba megy :-(
Az én dokim kerek perec kijelentette hogy 8 ezer a magánrendelés, és 80 a szülés!
Egy nőcivel beszélgettem ő is ugyanahhoz a dokihoz járt mint én, és ő mondta hogy végig SZTK ba járt hozzá, és a 8 hónapba megkérdezte hogy elvállalná e a szülést, mire felháborodott hogy ez nem igy működik, és hogy akkor nem 80 hanem 150(!!!!) ezret kell neki fizetni, csak azért mert nem járt hozzá magánrendelésre! Durva nem???
Jó persze ez a 150 mégsem 300, de piszkosul pénzéhesek. És nagyon visszaélnek a helyzetükkel!! Sajnos ez van. Egy kisbaba nagyon sok pénz:(
Gondoljatok bele a terhes rucik is milyen árba vannak...?!
25 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!