Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A SOTE I. -en való szüléshez...

A SOTE I. -en való szüléshez mit kell bepakolni? Plusz a szülés utáni napokra is és a babának.

Figyelt kérdés
Már bepakoltam pár hete, de van olyan érzésem, hogy felesleges cuccokat is tettem el. Eddig van egy nem túl nagy, de nem is a legkisebb fajta bőrönd, ebbe tettem a szülőszobában szükséges dolgokat, de már tele van. Igaz, hogy kb. a felét elfoglalja egy nagy csomag betét... Meg van egy nagyobb táska, amibe a többi cuccot tettem, de ez is tele van, pedig 1-2 dolog még szerintem kell bele. Meg úgy pakoltam, hogy nem tud senki behozni nekem cuccokat, ha kellene, ezért eltettem több mindent is. Igen, lehet, hogy megkérdezhetném ott, de ma elfelejtettem rákérdezni, és szeretném, ha minden el lenne készítve. Sosem lehet tudni, mikor kell bemenni. Meg hátha olyan jobban meg tudja mondani, aki nemrég szült ott, hogy mi az, ami tényleg szükséges, mi az, ami felesleges, miből mennyi kell. Egyelőre hüvelyi szülést terveznek.

2019. febr. 21. 20:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához !!! Ha nem sértelek meg vele, megkérdezhetem,hogy mennyivel lett meg a baba?:)))

Hát elég bunkók voltak akkor veled... már vártam,hogy írj, hogy mi a helyzet veletek :))

Van ami negativ van ami pozitiv...hát igen... én nekem még császárom nem volt, de én gondoltam,hogy 100x rosszabb mint a sima szülés.. én 2x szültem amugy :) utána nehezebb a felépülés a császárnál...:S és most hogy vagy? fáj még valamid? Ha gondolod priviben folytathatjuk.:)

2019. ápr. 1. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!