A SOTE I. -en való szüléshez mit kell bepakolni? Plusz a szülés utáni napokra is és a babának.
hehe, én is ott szülök :D szintén fiú, én most vagyok a 36.héten. Kinél szülsz?
Amúgy facebookon lépj be ebbe a csopiba, sokat segítenek :) SOTE II. sz. női klinikán szültem/szülök
Igen, én az I.-en :D
Hát, csak össze jön még az a fiú :)
Köszönöm. Már így is túl sokat kérdeztem, bocsánat, de még annyi, hogy azt hol lehet a kórházban megvenni és mennyibe kerül? Nem nagyon tudom, hogy mi merre van, a terhesambulancián kívül máshol még nem jártam (UH nem ott volt).
Remélem összejön majd :D :)
Ott vannak a terhes ambulancián tudod azok a padok és ott van az utolsó pad mellett egy automata és ott lehet megvenni. :) Azthiszem 2000 Ft. :D De azt pontosan nem tudom,mert azt nem én vettem hanem a párom. :) Csak a steril ruha van ebben az automatában :) Ha van még valami kérdésed nyugodtan kérdezz :)
Na mi a helyzet? :D mikor fektetnek be? :) ( én vagyok aki végig írt :) )
Luca.
Igen, azt láttam, hogy máshol van annyiért is, de ha azt nem engedik, akkor nincs más megoldás. Majd azért még rákérdezek, csak még abban sem vagyok biztos, hogy akarom-e, hogy bent legyen velem a párom. Amúgy azt sem értem, miért van olyan kórház, ahol nem felel meg az, amit nem ott vettek...
Tudom, eléggé béna vagyok, de amúgy a kórházban kinél/hol tudok érdeklődni erről meg úgy általában bármiről a szüléssel kapcsolatban? Ott a terhesambulancián mindig túl elfoglaltnak tűnnek, úgyhogy nem is mertem kérdezni eddig. Választott orvosom sincs, és sokszor még az éppen beosztottaktól sem tudok megkérdezni mindent vagy megemlíteni nekik mindent, mert gyorsan túl akarnak lenni rajtam.
Na, és a másik, hogy soha nem mondanak semmi konkrétumot, fogalmam sincs, mikor kell befeküdnöm, holott a háziorvos kb. ilyenkorra akart volna beküldeni. Hematológiára járok a betegségem miatt, és ők is konkrétabban szeretnék tudni, mi lesz, hogy a gyógyszert hogyan adják, de a SOTE-n meg a hematológiáról akarnak véleményt, meg volt olyan, aki azt mondta, hogy azt nem ők (a SOTE-n) döntik el, milyen szülés jöhet szóba. Ennek ellenére legközelebb mégis meg tudta mondani egy másik, hogy hüvelyit terveznének. Hát, holnap és holnapután végre kapok gyógyszert a hematológián, de ez sem tart ki sokáig, valószínűleg a 40. hétig nem, és akkor semmi értelme nincs. Jövő héten remélhetőleg mondanak valami normálisat a SOTE-n is. Akkor már a 37. héten vagyunk. Elvileg legalább addig akarták húzni a terhességet. Félek, de szeretnék már túl lenni a szülésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!