Akik a 36. héten két ujjnyira nyitva voltak írjátok már le, hogy milyen gyorsan zajlott a szülés, és hanyadik hétre lett meg a baba?
Bocsi, elsö válaszolot kérdem miért kellett inditani? 2 ujnyi az még nem sok, 38 héten..
én 37 hetes vagyok, félidötöl 1 ujjnyira nyitva..
szia
nekem a 28 héttől 1 ujjnyira(2cm) volt nyitva a méhszáj, a 32 héttől 2 ujjnyira (4cm)
-feküdni kellett, nem volt szabad emelgetnem, (a fiam 2 éves volt, néha muszáj volt megemelni), megerőltetni magam, 4*2 magne b6-ot szedtem
-a vérnyomásom is magas volt
-heti 2szer mentem ctg-re, egyszer uh-ra és laborba
amikor a baba súlya elérte a 3 kgt és uh szerint már nem fejlődött tovább, beindították a szülést, a 37+5 héten
-az utolsó héten többször is felugrott a vérnyomásom gyógyszer mellett is, a lábam is bevizesedett 3 nap alatt
- szülésindítástól 4 óra alatt lett meg a baba, második tolófájásnál, első nyomásnál kinn volt, 3 kg és 54 cm
-nagyon besárgult, 2 éjszaka "napozott" a kicsi drágám
-most 5 hónapos mosolygós, vidám, izgő-mozgó kisbaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!