Elfolyt “magzatvíz”?!
Sziasztok!
Hatha valaki jart hasonlóan mint en. Tegnap este bekerültünk a kórhazba 38+1 hetesen. Azt hittem hogy elfolyt a magzatviz, korhazba vizsgalatok soran kiderult hogy az nem a magzatviz. A babaval minden rendben van, de bent tartanak. A kerdesemet hogy akkor megis mi lehetett az a kozel 1 liter folyadek ami tavozott belolem nem tudjak megvalaszolni. Annyit kapok jogy vagy pisi vagy viz. De mèg is milyen viz? 5 orvos vizsgalt meg, es ebbol 4 azt mondta minden rendben az 5. Mondta hogy ő szeretne bent tartani. Esetleg jart valaki hasonlokeppen aki kapott valaszt is hogy megis mi lehetett ez? Nagyon izgulok es felek hogy valami torténik es nem veszik eszre idoben.... 😰😰😰
Sziasztok! Koszonom a válaszokat nagyon kedvesek vagytok! 😊
Ilyen 20 perces fàjásaim vannak mar, amik rendszeresek. Azota sem kaptam valaszt hogx mi volt az, de ugy gondolom hogy a magzatviz lehetett.
Megszületett a kislányom, egeszséges! Hala istennek 😊😊
De felhaborito ami itt folyik. Szinte még eén voltam a hibas mert ők nem tudtak hogy mi bajom/bajunk. Le kezelően viselkednek az emberrel, de a zsebküket előszeretettel tartjak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!