Amikor elfolyt a magzatvíz, te mit tettél?
Nekem ejjel egy korul folyt el, arra ebredtem :)
Gyorsan felhivtam a dokimat, megkerdezte, van-e fajasom (nem volt), milyen szinu a viz (veres volt de azt mondta ha nem nagyon az nem baj), es hogy menjek be, az ugyeletes megvizsgal, ha szukseges akkor o is indul, de ha meg tobb oranyira vagyunk a szulestol akkor hajnali hattol ugyis o lesz muszakban, majd jon.
Lezuhanyuoztam, betet be, 15 perc mulva a korhazban voltunk. 1 ujjnyi volt a mehszaj, szoval a dokim raert hatra beerni :)
8-kor kaptam oxitocint (nem tagultam ugyanis), 10.17-kor szuletett a fiam.
Szóltam az éjszakai nõvérnek. :D Már bent feküdtem túlhordàssal.
Hajnal 4-kor kezdett kezdett folyni, fájàs sehol nem volt este 11-ig, majd màsnap reggel 9-re lett meg a fiam. Szóval 29 óràra rá!
Lezuhanyoztam, felöltöztem és indultunk a kórházba.
A fájások kb egy órával előtte kezdődtek.
Az elfolyáshoz képest egy óra múlva voltunk bent, és kb hat órával később született meg a kislányunk.
Az első két szülésemnél a kórházban, a szülőszobán úgy repesztették már a vajúdás előrehaladott szakában. Szóval kb csak ment tovább minden, kb 1-1,5 óra múlva születtek meg a gyerekek.
A harmadikkal otthon vajúdtam egész éjjel állva-sétálgatva, ott már hajnali négykor nagyon vártam hogy történjen végre valami "érdemleges". Eléggé elfáradtam, úgyhogy lefeküdtem a heverőre magzati pózban és próbáltam pihenni, amikor egyszer csak pukkant a burok és az egész víz ráömlött a heverőre. Megfordult a fejemben hogy felkelek, de aztán rájöttem hogy már úgyis mindegy, úgyhogy két fájást végigcsináltam úgy ahogy voltam, az oldalamon fekve, majd felálltam, 2-3 fájást még ellihegtem, aztán az utolsó 3 fájás alatt 3 ütemben szépen magától meg is született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!