Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor elfolyt a magzatvíz,...

Amikor elfolyt a magzatvíz, te mit tettél?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy furán hangzik a kérdés, csak kíváncsi vagyok, ilyenkor ki mit tett. Azonnal rohantatok a kórházba, vagy lezuhanyoztatok, átöltöztetek? Mennyi idő múlva mentetek be? Mikor voltak az első fájások az elfolyás után?
2017. ápr. 4. 16:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél nem folyt el a magzatvíz magától. Délelőtt 8-tól vajúdtam, olyan éjfél előtt kicsivel (többször beszéltem az orvosommal) bementünk azért a kórházba (nagyon közel laktunk a Szent Istvánhoz)akkor már 5 perces fájásaim voltak. Utána mivel szépen tágultam, burkot repesztettek, rá kb. egy órára megszületett a fiam. Ez így tokkal vonóval volt úgy 17-18 óra. A fájásaim a burokrepesztésig abszolut elviselhetőek voltak, mondjuk nekem extrém magas a fájdalomküszöböm, utána viszont elég húzós volt a szülésig, de az nem volt sok idő már. Második gyereknél viszont elfolyt váratlanul, egy hipermarketben vásárlás közben a 27. héten. Így egyértelműen mentőt hívtunk és koraszülés lett a vége. Már ő is kisiskolás, makk egészséges, bár több mint 3 hónapot voltunk a pIC-en.
2017. ápr. 5. 12:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Nálam ilyan 5korul kezdett szivárogni. Akkor meg egy zuhany öltözes és készülődés és 8kor mentünk be. Du-n 4kor lett meg a kisfiam.
2017. ápr. 5. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Az elsőnél nagyon vicces volt. Így utólag..már előkészítettek, beöntés, minden megvolt, majd a föld szintről lifttel mentünk fel a másodikra a szülőszobára. És hát a liftben történt meg...ott álltam körülöttem magzatvíz m indemhol még a papucsomban is tocsogott.
2017. ápr. 5. 19:55
 14/19 anonim ***** válasza:

En elobb kezdtem el fájni,de csak percekkel előzte meg a magzatviz elfolyasat. Legelőször,de az is percekkel előtte,a nyakdugo ment el. Szóval nekem nagyon egyértelmű volt,hogy itt történik valami. :)

Felhívtam a szulesznot,aki azt mondta,hogy nyugodtan vajudhatok otthon az öt perces fajasokig. Így meg 4 órát otthon,aztán 4 órát a kórházban töltöttünk mire megszületett a baba

2017. ápr. 5. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Én csak álltam a fürdőszoba közepén, kicsit sokkot kaptam. Kiabáltam a férjemnek h jöjjön, szegény, ő is kicsit sokkot kapott. Én meg csak àlltam ott hosszú percekig és nem bírtam megmozdulni. A víz meg folydogált. A férjem telefonàlt a szülésznőnek is, ő mondta h akkor lassan indulhatunk. Addigra kicsit felocsúdtam. Én pont fürdés után voltam szóval csak felöltöztem és indultunk. Jaj de jó h túl vagyunk ezen is! :) nem nekem valók ezek az izgalmak :)
2017. ápr. 6. 16:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Én elöször csak azt hittem, hogy nem tudom a vizeletem tartani, csak szivárgott, utána tudatosult, hogy mi ez. Felhivtam a dokim meg a szülésznőmet, mondták h nyugodtan tusoljak le utána indultunk, rá 15 órára lett meg.
2017. ápr. 6. 23:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem az ágyban folyt el délután 4kor, fájás sehol, felhívtam a férjem, jött, én lezuhanyoztam, felöltöztem - átáztam megint lezuhanyoztam, beraktam egy betétet 2 perc után kicseréltem törölközőre (annyi de annyi elfolyt) be a kocsiba ez kb. fél órára rá, akkor kezdődtek a fájások a kocsiban, kb. 10-re lett meg este de császár lett a vége (elakadt a kitolásnál) de minden rendben volt utána.
2017. ápr. 7. 21:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Egész napos jóslók után egy nagy fájásrs ébredtem. A második fájáskor kis pukkanás szerű érzés, és ömleni kezdett a magzstvíz. Nem volt kérdés, azonnal férjet kelteni, öltözni, egyszer átöltözni mert betéttel is átáztam úgy ömlött. Fájások egyből 5 percenként... 5 óra alatt meglett a lányom.

Másodszorra 34. héten éjjel pici folyás... Tudtam...olyan rossz érzés volt mert tudtam hogy korai...és faros is volt. Ugyanaz, férj keltés, áthozta anyám hogy vigyázzon a lányomra. Hála az égnek a fogadott orvosom volt az ügyeletes, azonnal megcsászározott. Érdekes, ekkor ugyan az orvos szerint tágultam, de nem fájt úgy mint az elsőnél, az kegyetlen volt.

2017. ápr. 10. 21:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én a szülésznőt hívtam, még húzta is a száját hogy ő reggel műszakos és akkor muszáj mennie az osztályra, nem is értettem hogy akkor nem is jön? De jött azért,és hajnali 5-re megvolt a baba,úgyhogy mehetett. Az orvosnak meg akkor szóltak mikor 3 ujjnyira tágultam, alig ért be, gyakorlatilag a kitolásra esett be. :-) Mondtam is hogy másodikra elég lenne szülésznő aztán tessék, császár lett...nem lehet kiszámítsni
2017. ápr. 10. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!