Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek traumatikus volt az...

Akinek traumatikus volt az első szülés, hogy szánta el magát a másodikra?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy jó lenne egy második gyerek, de rettegek a szüléstől, görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok. Ti hogy tudtatok ezen túllépni?
2019. jan. 25. 13:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ott a kulcs, hogy erősebb lesz a vágy a félelemnél. Ez nem azt jelenti, hogy nem félsz, hanem hogy inkább ezt választod, mint hogy azon agyalj egész életedben, hogy mi lett volna, ha mégis megpróbálod. Persze van olyan, hogy az ész felülírja a szívet, és a vágyat kell legyőzni sajnos, de ha orvosilag (és persze egyéb téren) nincs akadálya, a fájdalom emlékén túllép az, aki igazán ezt szeretné... és hát reméli a legjobbakat, mert nem akar megőrülni és onnantól nincs visszaút. :)

Ettől függetlenül én is végigrettegtem a másodikat, de erre sokkal jobban sikerült.

2019. jan. 25. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!