Úgy hallottam, hogy szülés közben, ahogy nyomod kifelé a babát, a széklet is távozhat a nagy nyomástól. Volt ebben valakinek része? Eléggé hátráltató dolog ez, ha apás szülést választanánk
Én nem kaptam beöntést, igaz nem jött barnamaci sem. Viszont arcon pukiztam a szülésznőt, nem is akárhogyan! Igai trombitaszó, hosszú másodpercekig :-DDD Megérdeelte mert undok volt.
Én nem vettem észre, anyukám mesélte mikor kijöttünk a kórházból (ő volt bent velem).
Én nem hiszem, hogy bárkit is zavar, az apuka meg tudja mit vállal, ha bemegy a szülésre, tehát akkor már ne fujjogjon, akármit is lát.
Szia!
Én is pont ezen tökölök hetek óta, de azt mondja a doki is, a szülésznő is, hogy nem fog semmit se látni, mert a fejemnél lesz.
Hát Én ezt kétlem, hogy őszinte legyek...:-)
A kérdésedre annyit, hogy egy bnőmnek is jött a nyomás közben, a szülésznő, ahogy kijött a kaksa, egyből megnyugtatta, hogy ez természetes, ne izguljon, csak nyomjon mint állat :-), és azonnal kivette alóla a lepit, összehajtva, és a férje semmit nem látott.
Hát mi hátha megússzuk...
Jó egészséget!
33 hetes km.
Nálam, az első nyomásnál jött pisi is, meg egy kis barnamaci is. :)
Pedig a szülésem hasmenéssel indult, még itthon voltam 4-szer wc-n, de az utolsónál már nem jött semmi..., aztán a kórházban kaptam kúpot, amitől szintén tudtam menni wc-re. Ennek ellenére még maradt bent valami, ezek szerint.
A férjem nem bírja avért és hasonló dolgokat, így megbeszéltük, hogy a fejemnél lesz. Szóval, az egészből nem látott semmit, és nem is tudott róla, szülés után mondtam el neki én.
A szülésznő és adoki meg nem szólt egy szót sem, szerintem, azt hitték, hogy én észre sem vettem..., meg mindek is mondogassák, kicserélték a lepedőt vagy mit, letöröltek, meg odaspray-ztek fertőtlenítős valamivel alám-rám, és már jött is a következő nyomás...
Minden 2. nő így van, nekik ez semmiség, a férjednek meg nem kell a lyuk közelében premierben nézni a dolgokat, többet ér, ha téged erősít, fogja a kezedet, törölgeti az arcodat, stb, vagyis a fejednél van, és nem sertepertél a doki és a szülésznő mögött...
Sok sikert! ;)
Indított szülésem volt, előtte elmentem zuhanyozni, WC-re, ezért azt mondták, nem kell beöntés. Férjem velem volt. Kétszer biztosan jött széklet is, a szülésznő, mintha mise történt volna, egyszerűen csak diszkréten letörölte. A férjem ebből semmit nem láthatott, a fejemnél volt :-)
Amúgy meg ez természetes, ne foglalkozz vele. Ott és akkor biztosan nem számít!
Kitoláskor a férjed a válladnál áll, és segít nyomni, semmit nem lát abból, mi történik a lábad közt.
Az első babánál kaptam beöntést, hasznos volt.
A másodiknál nem, de mivel a fájások alatt 3x voltam WC-n, azt hittem, nem lehet baj.
Aztán a kitolások vége felé láttam, éreztem, hogy vizes vattával töröl egy tálkába. Fúúúúúú, mondom, elnézééééést, kaki jött? (abszolút nem éreztem belőle semmit.
Mire a doki: Ó, ugyan, tudja, hány kakit láttunk már ma?! :-))
Ez megnyugtatott.
Férjem meg vállnál semmit nem látott. Amennyire be volt rezelve, szerintem nem is hallott....:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!