Mennyi időm van a kórházba érni?
Vagy lesz időd, vagy nem.
Sajnos ezt nem lehet tudni.
Én tök ráértem.
Délben kezdett folyni a víz bevásárlás közben. Kocsival hazamentem, hívtam a férjem, hogy találkozzunk a kórháznál, vagy hazajön (kicsivel a kórházon túl dolgozott akkor)
Hazajött, hogy ő vigyen be.
Délután 3-kor indultunk, este 7 körül mentem át a szülőszobára, és 21:30-kor lett meg a fiam.
Ne aggódj, nagyon ritkán olyan gyors mint a filmekben. És nem is olyan "stresszes"/kapkodós.
Férjem szerint kifejezetten unalmas volt, amíg a vajúdóban voltunk (10-15 perces fájásokkal, a kettő között meg semmi nem történik.)
Ahogy előttem is írták, vagy lesz elég időd beérni a kórházba vagy nem. Én már a kórházban voltam, mikor kezdődtek a fájások. Azt mondta a szülésznő hamar meg lesz a kicsi. 12 órát vajúdtam.
Szerintem készíts fel valakit, aki a közelben van, ha véletlenül sietni kell majd. Én is így tettem. 3 ember volt készenlétben.
Nekem is gyorsvolt. Este teljesen rendszertelen fajasaim lettek (gondoltam jósló fájasok) aztán hirtelen nagyon gyakoriak és erősek lettek ,el is kezdtunk készülődni a kórhazba de mire elindultunk fél perces fájásaim voltak.(persze nem működött a lift így gyalog kellett mennem a 6.ról) Max 10 perc alatt be is ertünk a kórhazba ott már "csak" a kitolás volt hátra.
(Én most várom a második babámat és tökre pánikba vagyok,hogy most tenyleg gyorsabb lesz e mint az elsővel mert akkor lehet be sem érek a kórhazba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!