Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sürgősségi császár után, ha...

Sürgősségi császár után, ha nincs fogadott orvosod, de ugyanaz szedné ki a varratokat, mint aki műtött, adnál neki pénzt? Ha igen, mennyit?

Figyelt kérdés
Nem terveztük,de ma odajött hozzám és mondta,h holnap varratszedés,és utána még állt itt mintha a pénzre várna...
2019. jan. 16. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Nem. Ügyeletes orvos volt.

Saját fogadott orvosnál is úgy voltam, hogy ha a szabadidejében otthon hagyja a családját miattam, akkor fizetek.

2019. jan. 16. 08:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartozol neki semmivel. Gondolom csak próbálkozott. Csak akkor adj neki szerintem ha még lesz közös ügyetek a közeljövőben, mert akkor szokták menedzselni a vizsgálatokat.
2019. jan. 16. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ügyeletes, ez a dolga.
2019. jan. 16. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem adtam.

Fogadott orvosom nem volt, de ugyanahhoz járok már 20 éve, csak hát szülést nem vállal. Szóval nem volt dokim. Sürgősségi császár volt. Az szedte ki a varratot, aki műtött. Utána pedig a legnagyobb természetességgel közölte, hogy akkor 5 hét múlva jelentkezzek az X doktornál a hathetes kontrollra.

2019. jan. 16. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adtam hiszen ügyeletben szültem. Hozzám bejött a doki a császár másnapján és elmondta, hogy hol a magánrendelője, menjek oda varratszedésre. Nem oda mentem hanem a saját SZTK-s dokimhoz akihez a terhesség alatt is jártam.
2019. jan. 16. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért nem kell ennyire mindenben a rosszindulatot látni. Nálunk teljesen megszokott, mondhatni alap dolog, hogy az engedi haza a gyermekágyast, akinél szült. Nem azért, mert pénzt vár az ember, hanem mert így illik.
2019. jan. 16. 16:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kicsit megnyugodtam. Szégyellem kicsit,és ha tehetném adnék neki,hisz elég sokat köszönhetek neki,de most nem fog menni.
2019. jan. 17. 08:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Igaz nekem fogadott orvosom volt és ő is műtött de a varratszedésnél már nem ő volt. De ő kapta meg a dokimnak szant varratszedésért a pénzt.
2019. jan. 17. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!