Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Úgy néz ki 38. hét közepén...

Úgy néz ki 38. hét közepén indítani fogják a szülést. Tudom, hogy meg kell bíznom a dokimban és bízok is. De félek. Biztos jó lesz ez így?

Figyelt kérdés

Nem akar elindulni bár még van 10 napunk a 40. hétig.

Magas a vérnyomásom (otthon 150/110, kórházban 140/105) 3x1 vérnyomás csökkentő mellett. Fehérje és baktérium is van a vizeletemben, első terhességem végén toxémiát kaptam.

Ezek az okok. Nagyon félek az indítástól. Nem fogja a kicsit megviselni? Jobb lesz neki már kint?

2019. jan. 12. 15:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Teljesen zárt vagyok és egy db fájásom sincs.
2019. jan. 12. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb lesz, mintha eklampszia miatt meghalsz esetleg a babát is elveszítitek.

olvasd el ezt:

[link]

2019. jan. 12. 15:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon félek.
2019. jan. 12. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Persze h jobb lesz neki kint!!!! Es persze neked is!!!! Az orvos is tudja mit csinal, ne aggodj. Rengetegen szultek mar ugy, h meginditottak, nem lesz semmi baj!
2019. jan. 12. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem 38+4-nél indítottak, mert a sok méhműtétem miatt nem akart kockáztatni a doki. 2 ujjnyira nyitva voltam akkor már, így csak burkot kellett repeszteni, meg bekötötték az oxitocint.

Nekem végül császár lett a vége, mert bár erős és sűrű fájásaim lettek, de nem tágultam semmit, és a babám feje sem ékelődött be. De nálam eleve nagy volt az esély a császárra az 5 méhműtétem és a méhfejlődési rendellenességem miatt...

A babám teljesen egészségesen, 3kg feletti súllyal született.

Mindketten rendben voltunk/ vagyunk, és ez a legfontosabb.

Én amondó vagyok, hogy ha már csak a gondolata is felmerül, hogy 'inkább kint, mint bent'; akkor inkább 'kint'! Napokon, max. 1 héten kár reckírozni.

2019. jan. 12. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
A toxémia nem vicc, ne félj, de így igen indokolt lehet, ez nem az ok nélkül mert a doki megy nyaralni kategória. Nem kockátat és ez így jó. Bent maradnia kockázatosabb
2019. jan. 12. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha bíznál a dokidban, akkor nem tennél fel kérdést.

Egyébként:

1. Azért a terhességi magasvérnyomásra nem az egyetlen gyógyszer a Dopegyt, és a max dózisa sem 3x1 tabletta. Bőben lenne még hova gyógyszerelni...

2. Terheléses vizsgálatod volt? Emlőstimulációs teszt vagy Oxytocin provokációs teszt?

3. CTG, áramlás rendben van?

2019. jan. 12. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Hat ilyen okok mellett érthető az indítás, habár nem értem mi múlik már azon a 10 napon. Szigorú megfigyelés mellett kivárhatná, h megnyugodj.
2019. jan. 13. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!