Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40+2 vagyok ma, de semmi...

40+2 vagyok ma, de semmi fajas nincs, ilyenkor már nagy az esélye, hogy nem is lesz és indítani kell?

Figyelt kérdés

Hétfőig vár az orvosom az inditassal, tehát pontosan egy hetem van addig.

Nincsenek durva josloim, néha érzek valamit.

Pénteken voltam vizsgálaton, akkor csak mehszajat nezett és a belső meg nem volt nyitva. Utána este elment a nyakdugo és a vasárnapi vizsgálaton már nyitva voltam, így nezett magzatvizet.

Be ettől se indult semmi.

Az orvosom azt mondta, szerda körül lesz ebből valami. Ez tényleg lehetséges?

És volt más is, akinek előtte nem voltak joslok, mégis indultak a fajasok rendesen?

2018. máj. 21. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Inditas előtti napon indult meg!Indítás napján hajnalban született meg! Biztos Ő is úgy van vele, hogy neki ne mondják meg mikor kell megszületni!:D Nagy Kópéék:D
2018. máj. 21. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem nyákdugó után 3 nappal beindult a szülés és a 4. napra született meg. ilyenkor bármi lehet, főleg egy hét alatt. az is lehet holnap megszülsz. a szex beindíthatja, próbálkozzatok :D
2018. máj. 21. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkét fiam (1. és 3. baba) kényelmes típus volt. 40+5. napon indult be mindkettő, bármiféle előzetes jel nélkül. Még csak jóslóim sem voltak, sőt, a nyákdugó is csak már vajúdás közben, a tágulásos vérzéssel távozott.

Szóval nyugi, az hogy nyílik a méhszáj, jó jel, lehet hogy 1-2 napon belül megindul. :)

2018. máj. 22. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

41+4-re, az indótás napjának hajnalán indult be a szülés.

Még bármi lehet :) KÖnnyü szülést!

2018. máj. 22. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!