Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek be fogják indítani...

Szerintetek be fogják indítani a szülést ha nem indul be magától addig? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

40+3 hetes kismama vagyok. Ma voltam délelőtt NST vizsgálaton meg megnézték a magzatvizet meg a méhszájat. 2 ujjnyira nyitva vagyok és a vizsgálat nagyon-nagyon fájt, véreztem is elég rendesen eközben. Mondta a doki hogy ha nem indul be addig (magzatvíz vagy fájások) akkor holnap reggel fél 8-ra menjek be már csomaggal együtt. Azt viszont nem tudom hogy azért mert megindítja vagy csak már be kell feküdnöm? 5 percre lakom a kórháztól tehát feleslegesnek tartanám hogy ott feküdjek és várjam a csodát...Amúgy azóta mensi érzésem van, hullámokban jön, de nem erősödött csak visszatér a mensi görcs majd szünet és így tovább és pecsételgetek (piros vér).

Szerintetek?

2017. jan. 11. 17:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudom, de valószínű kézzel tágított, lehet éjjel magától is megindul. Kitartás!
2017. jan. 11. 17:24
 2/16 anonim ***** válasza:
pont ugyanígy voltam, éjfélkor megrepedt a burok, 2 órával azelőtt megszületett mint hogy meg kellett volna jlennem pakkokkal :)
2017. jan. 11. 17:29
 3/16 A kérdező kommentje:
És ha enyhül a fájdalom akkor gondolom nem is reménykedhetek hogy beindulna magától...:( csak abban bízom nem azért kell mennem hogy befektessenek már ilyen terhességi korban hanem rásegítenek hogy meginduljon.
2017. jan. 11. 17:35
 4/16 A kérdező kommentje:
Most az előbb jött erősebb fájás és kijött belőlem piros véres kocsonyás cucc.
2017. jan. 11. 18:24
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem beindul..vegyél meleg zuhanyt hátha felerősödik! Könnyű szülést kívánok ☺
2017. jan. 11. 19:20
 6/16 anonim ***** válasza:

Meleg vizes zuhany, hátha. :)

Könnyű szülést. :)

2017. jan. 11. 19:49
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Remélem hogy beindul magától hogy ne indítani meg befeküdni kelljen.

Rendszertelenül vannak ilyen mensis jellegű fájások egyébként a vizsgálat óta de nem olyan erősek hogy ne lehessen kibírni.

Meleg zuhanyt mindenképpen veszek ma.

2017. jan. 11. 20:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag megpiszkált a doki és kézzel tágított, szóval akár reményt is adhat, hogy azóta görcsölgetsz. Bár nekem nem indították a szülést, de az elején jelentkező fájásokat lazán el lehetett viselni, de aztán ami utána jött...

Zuhanyozz és ha nem múlik, akkor nyert ügyed lehet.

Könnyű dzülést! :)

2017. jan. 11. 20:19
 9/16 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem mindig egyforma erősségű a fájdalom ami visszatér mert van amikor meg gyengébb vagy több idő telik el...:((

Alvás előtt fogok zuhanyozni egyébként.

2017. jan. 11. 20:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hogy vagy mi ujság? Meglett a baba? Mi történt?
2017. jan. 12. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!