Szerintetek be fogják indítani a szülést ha nem indul be magától addig? (Bővebben lent)
40+3 hetes kismama vagyok. Ma voltam délelőtt NST vizsgálaton meg megnézték a magzatvizet meg a méhszájat. 2 ujjnyira nyitva vagyok és a vizsgálat nagyon-nagyon fájt, véreztem is elég rendesen eközben. Mondta a doki hogy ha nem indul be addig (magzatvíz vagy fájások) akkor holnap reggel fél 8-ra menjek be már csomaggal együtt. Azt viszont nem tudom hogy azért mert megindítja vagy csak már be kell feküdnöm? 5 percre lakom a kórháztól tehát feleslegesnek tartanám hogy ott feküdjek és várjam a csodát...Amúgy azóta mensi érzésem van, hullámokban jön, de nem erősödött csak visszatér a mensi görcs majd szünet és így tovább és pecsételgetek (piros vér).
Szerintetek?
Meleg vizes zuhany, hátha. :)
Könnyű szülést. :)
Köszönöm! Remélem hogy beindul magától hogy ne indítani meg befeküdni kelljen.
Rendszertelenül vannak ilyen mensis jellegű fájások egyébként a vizsgálat óta de nem olyan erősek hogy ne lehessen kibírni.
Meleg zuhanyt mindenképpen veszek ma.
Gyakorlatilag megpiszkált a doki és kézzel tágított, szóval akár reményt is adhat, hogy azóta görcsölgetsz. Bár nekem nem indították a szülést, de az elején jelentkező fájásokat lazán el lehetett viselni, de aztán ami utána jött...
Zuhanyozz és ha nem múlik, akkor nyert ügyed lehet.
Könnyű dzülést! :)
Az a baj, hogy nem mindig egyforma erősségű a fájdalom ami visszatér mert van amikor meg gyengébb vagy több idő telik el...:((
Alvás előtt fogok zuhanyozni egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!