Mennyi és mekkora csomaggal készültök a korházba? Külön szülőszobai, korházi és babacsomagotok is lesz?
Figyelt kérdés
A baba cuccait a pelenkázótáskába raktam, a sajátom egy elég nagy utazótáskába,de nem tudom,hogy kell e külön csomag a szülőszobára...2019. jan. 2. 19:00
1/8 anonim válasza:
Nálunk úgy van kiírva, hogy külön szülőszobai és osztályos csomag kell, de a szülésznő mondta, hogy nem muszáj, egy nagyba is lehet pakolni. Én két 30 literes fitness táskába pakoltam, anya és babacsomag külön (ahol szülni fogok, oda vinni kell babaruhákat, takarót, pelust, popsitörlőt, szóval mindent, ezért így logikusabb a pakolás nekem). Van egy hátizsák is, abban 3 l ásványvíz, 1 l gyümölcslé és rágcsálnivalók vannak, illetve egy szatyorba tettem a kispárnámat és a köntöst is. Szóval jó sok cuccal megyünk, de amire nem lesz szükség, azokból küldök majd haza a párommal.
2/8 anonim válasza:
Kérdezd meg a kórházat, vagy a védőnőt, hogy mit kérnek. Ahol én szültem nem kellett külön csomag szülőszobára csak egy papucs. Azt a sporttáska tetejére raktam, kivettem, a táskát elzárták addig egy szekrénybe. Törölközőt, hálóinget, ott adtak. Egy üveg vizet vittem még magammal, de azt a kezembe fogtam.
3/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem a védőnőt,azt mondta nézzem meg neten... :/ Babaruhát ide is vinni kell,ennyi amit tudok.
2019. jan. 2. 20:08
4/8 anonim válasza:
Hol szülsz? Nálunk a kórházban a nőgyógyászati ambulancián és a szülőszoba ajtaján is ki van írva, hogy mit kell vinni.
5/8 anonim válasza:
Nálunk kell külön csomag a szülőszobára. Fél literes ásványvízek (sport kupakos, ha császár lenne), rágcsálni való, pohár, textil pelus, személyi iratok, leletek, kiskönyv, tisztasági csomag (wc papír, papírzsebkendő, betét, tusfürdő). Szedett gyógyszerek, papucs, törölköző.
6/8 A kérdező kommentje:
Győrben fogok szülni.
2019. jan. 2. 20:30
7/8 anonim válasza:
Nàlunk (Székesfehérvár) is kell külön csomag a szülőszobára ès a gyerekágyi rèszlegre is. Az előzőt màshol szültem, de ott is kellett külön csomag. Könnyebb, ha 2 fele van csomagolva.
8/8 anonim válasza:
Győrben nem kötelező a külön csomag, kórházi hálóing a kötelező viselet. Papucs, innivaló, ami kellhet, viszed magaddal. Addig a többi cuccot elviszik, majd odaadják amikor levisznek osztályra. Gyereknek ruhát adnak, ha nem viszel, esti méréskor/fürdéskor tisztát kap. Pelus, törlő, krém kell, de amikor este elviszik, átpelenkázzák ők. Ha saját ruhát adsz rá, értelemszerűen viszel, napközben öltözteted, este fürdetéskor pedig odaadod a csecsemősnek és ráadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!