A kórházi csomag két részből kell álljon? úgy értem hogy 1 szülőszobai 1 pedig a benn tartózkodásra? Vagy belehet mindent 1-be cuccolni?
így van, neked jó ha külön teszed, nem kell majd keresgélned és a férjed viheti is haza ami nem kell.
én egy kicsi táskába tettem a szülőszoba dolgokat, jó volt, mert a szülésznőm vette ki belőle a dolgokat (bugyi, hálóing, betét...) és segített átöltözni illetve összerakni magamat :)
és még abban tudnátok segíteni hogy külön a szülőszobára mit tegyek be,mire lesz szükségem?
kaptam listát a kórházba de ott minden 1-be van sűritve
Pakolj külön egy közepesnél kisebb táskába is, amit te is cipelhetsz, mert esetleg egy nővérke nem fogja elbírni a hatalmas 1db bőröndöt. És lehet, esetenként te magad sem tudod sekivel cipeltetni a táskád, amiben csak az épp akkor szükséges dolgok vannak, hanem neked kell.
Én császáros voltam, volt velem kistörölköző, tusfürdő, eldobható bugyi, néhány betét, flakonban víz, némi wc-papír, esetleg fogkefe, fogkrém, hálóing, papucs, iratok, leletek. Sok tippet kapsz még itt a gyakon is.
Pl evőeszközök nem fognak kelleni a szülőszobára, és senki sem szeretne kerülgetni egy nagy bőröndöt.
3x szültem :)
Én külön pakoltam
A szülőszobára vittem:
- hálóing
- bugyi (ha folyik a magzatvíz és sétálni akarsz akkor a betétet tartja)
- betét
- papucs
- hajgumi, csatt (inkább gumi, mert azzal hanyatt túdsz dőlni)
- DM-ben kaphatók mini tusfürdők, dezodorok, fogkrémek...na ezekből pakoltam a szülőszobai zuhanyzáshoz, mert nem foglaltak sok helyet)
- rengeteg pzs (wc papír helyett is)
- nedves törlőkendő
- nagy törölköző, kéztörlő
- szülőcukor
- sport!!!!!kupakos mentes víz
- FÉNYKÉPEZŐ, elem, töltő, memóriakártya!!!! :)
- telefon+töltő
LELETEK, személyes iratok!
Apának ha kell, papucs, póló (nálunk kellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!