Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti leborotváltátok magatok a...

Ti leborotváltátok magatok a közelgő szülés előtt, vagy a korházban borotváltak?

Figyelt kérdés
Csak mert már annyira nehéz a nagy pocakkal,félek felét rajt hagynám...
2018. dec. 29. 08:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem volt időm borotválni, a szülésznőm csinálta, és ki se pirosodott, be sem gyulladt később. Nem volt ciki, ez nekik rutin már.
2018. dec. 29. 10:42
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
Magamnak csináltam végig. Mikor indult a vajúdás hajnalban egyébként is elmentem volna tusolni így akkor leborotváltam magam és megmostam a hajam.
2018. dec. 29. 11:05
 13/24 anonim ***** válasza:
50%

Amennyire tudtam leborotváltam.Kellett kis igazítás, de én akkor már jobb ,,munkát" nem tudtam csinálni:D

Az zavart volna, ha csupa szőrösen megyek oda bevallom őszintén.

2018. dec. 29. 11:11
 14/24 anonim ***** válasza:
Az első előtt pont a szülés előtti nap szőrtelenítettem, de ettől függetlenül lehúzták szárazon az egy napos borostát. A másodiknál kb. 3 nappal előtte kínlódtam valamit magamnak, akkor nem nyúltak hozzám, azt mondta a szülésznő, hogy jó lesz az. Pont tegnap este meséltem ezt a férjemnek.
2018. dec. 29. 12:00
 15/24 anonim ***** válasza:
bent feküdtem szülés előtt és a kórházi fürdőszoba elég kényelmetlen volt, így úgy voltam vele, hogy majd szülés előtt a szülésznő előkészít és nincs gond. (jóban vagyunk) de annyira gyorsan történt minden, hogy nem volt idő előkészíteni, így nagyon nagyon szőrösen szültem. de egyáltalán nem zavarta ez a dokit/ szülésznőt stb..
2018. dec. 29. 12:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Kórházban voltam szülés előtt. És megcsináltam nagy nehezen magamnak. Nekem kellemetlen lett volna,hogy a szülésznő borotvál. Elég kiszolgáltatott így is az ember. Persze akkor a babával van elfoglalva az ember,meg azzal minden rendben menjen. Viszont nekem jobb érzés volt így. De az is rendben van,aki nem borotválja le,kinek hogy a jobb. Meg ugye helyzet függő.
2018. dec. 29. 13:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Rendszeresen megcsináltam magamnak, még a szülés reggelén is. Nekem fekve ment, tükörrel.
2018. dec. 29. 13:07
 18/24 anonim ***** válasza:
60%
Szülés előtti napon borotválkoztam, de akkor is neki esett a szülésznő. Kellemetlen volt.
2018. dec. 29. 13:27
 19/24 anonim ***** válasza:
37%
Egyikőtök sem gyantaztat? Elvileg azt is szabad terhesség alatt, azt mondta a kozmetikusom. Az elég sokáig kitart. Most vagyok babatervező, ha összejön remélem gyantázás utan születik nem közvetlenül előtte.
2018. dec. 29. 16:18
 20/24 anonim ***** válasza:
9%

Nekem nagy hasam volt elvileg, legalábbis mások rá voltak csodálkozva nem e ikrek esetleg, de még így is tükör nélkül simán le tudtam borotválni magam, sose értem mi a nehézség ebben,

Egy jól hajló és éles borotva kell hozzá, (én ffi borotvát használtam), meg a megfelelő pozíciók megtalálása ;)

Az volt a szerencsém hogy pont aznap borotválkoztam amikor megindult a szülés, nagyon szép simán mentem szülni :) meg is dicsértek és örült is az ápoló kislány hogy nem kell ezzel vesződnie.. :)

2018. dec. 29. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!