Kathrin01 kérdése:
Szülés előtt leborotváltátok a fanszőrzetet?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert én le szeretném, csak nem tudom, hogy hozzá tudok e férni majd a hasamtól.2009. jún. 25. 18:56
1/10 anonim válasza:
Szió!
Én elővettem a tükröt és leültem a kád szélére.:)
2/10 anonim válasza:
én is tükörrel szoktam ,de apa is szivesen segit biztosan!:)én le szoktam szülés előtt és most is le fogom,bár már egyszer megcsináltam 2 hete,de ahogy elvan bent a picúr mégegyszer neki kell majd állnom...
3/10 anonim válasza:
Szia! Szülés előtt egy nappal csinálta meg a férjem, mert bármennyire szerettem volna a pocakomtól nem tudtam. Mondjuk vicces volt! Szüléskor kicsit megigazították pedig egy napos volt csak...
4/10 anonim válasza:
Szia
Én egy héttel a szülés előtt csináltam meg. Emlékezetből, kézzel kitapogatva csináltam. (Az amúgy 10 perces művelet kb fél órát tartott) Amikor végeztem apa leellenőrizte és ahol kellett megigazította. Nekem a kórházban nem nyúltak hozzá.
5/10 anonim válasza:
szia!
Én meg se próbáltam mert tuti nem fértem volna hozzá...Én a előző és a mostani terhességem alatt is kozmetikushoz jártam.Kényelmesebb és tartóssabb is.
6/10 anonim válasza:
Én is legyantáztattam a kiírt napom előtt 3 nappal. De mivel túlhordtam a babámat 2 héttel, az előkészítés során secperc alatt leborotvált a szülésznő.
7/10 anonim válasza:
Látni nem fogod a hasadtól, tükörrel le tudod borotválni, meg érzésből, vagy segíthet a párod. Én így csináltam nem akartam hogy a kórházban vmi idegen a sejhajomat fodrászolja...
8/10 anonim válasza:
Nekem fájások közepette és a kórházba indulva a lépcsőházba jutott eszembe gyorsan vissza borotva látványra nem éppen szépen de annyira hogy bent ne nyúljanak hozzá sikerült
9/10 anonim válasza:
Szia.Én most terhesen is borotváltam eddig havonta 1-szer,mert amióta terhes vagyok én alig szőrösödöm Hál Istennek.Szóval egy hónappal ezelőtt még valamennyire tudtam emelni a hasam és jobban ment mint most egy hónappal később (tegnap).A tegnapit már emlékezetből csináltam:)De most már sztem hetente lehúzom hiába kicsi,mert nem szeretném ha a kórházban borotválnának.33hetes3napos km.
10/10 anonim válasza:
Mivel a pocakomtól nem láttam semmit és egy korábbi alkalommal valahogy egy kicsit megvágtam magam a férjem borotválta. Mielőtt a kórházba indultunk volt idő rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!