Itt olvastam hogy teljesen le kell borotválni szülésre a fanszőrzetet, de akkor hogy lehet megoldani, hogy ne csorogjon össze-vissza a pisi?
Szerintem nem KELL, ez maximum ajánlott.
Nekem pl csak a gáttájék volt szedve és a fazonra voltam igazítva, tehát nem voltam teljesen csupasz - itthon intéztem a párommal, a szülésznő nem is igazított utána, megfelelt neki...
Én még a kérdést sem értem, ne haragudj. :)
Amúgy meg nálunk leborotválnak a kórházban. Nagy pocakkal, szülés elött úgy sem megy simán a dolog saját magadnak. De szerintem ilyennel ne foglalkozz!
Jó babavárást!
Hagyni kell egy vezér szálat!:)
Amúgy én ezzel nem foglalkoztam,a szülésznő leborotvált beöntés előtt!
Akkor már ketten vagyunk:-) Nekem is össze vissza folyik, ha kopasz vagyok:-) Én úgy oldom meg-remélem nem botrnákoztatok meg senkit, hogy úgy ülök a wcre, hogy széthúzöm a comjaim, így széthúzódnak a nagyajkaim is, és így sugárban jön a pisi, nem össze vissza.
De amúgy tényleg nem kell leborotválni, a szülésznő megteszi helyetted. NAgy pocakkal már nekem sem ment...(megpróbáltam gugolva a tükör felett, de annyira nem vagyok sem mazoista, sem exhibicionista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!