Nyíregyházán Dr. Rácz Krisztinánál mennyibe kerül egy szülés?
Figyelt kérdés
Nagyon kedves,rendes orvos. Eddig csak vizsgálatokra jártam hozzá. Érdekelne hogy mennyi egy szülés nála?2018. dec. 28. 16:48
1/13 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne 😊 3 hét múlva megyek hozzá legközelebb, akkor terveztem megkérdezni. De ha neked sikerül hamarabb kideríteni írd meg légyszives. Mikorra várjatok a babát? 😊
2/13 A kérdező kommentje:
25 hetes vagyok jelenleg. Te mikorra várod a babót? Tarifát azóta se tudom.
2019. jan. 23. 19:36
3/13 A kérdező kommentje:
Neked sikerült megtudnod?
2019. jan. 23. 19:37
4/13 anonim válasza:
33. hetet kezdjük lassan. Végül úgy döntöttem hogy nem kérdezem meg, hanem annyit adok amennyit gondolok. 😊
5/13 A kérdező kommentje:
Lehet nála ilyet hogy annyit adsz amennyit gondolsz? Azt hittem nála id van egy bizonyos összeg amit kér. Gratulálok,neked már nem sok van hátra:)
2019. febr. 1. 19:01
6/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy lehet-e, de hogy őszinte legyek nem nagyon merem megkérdezni mert ha valami hihetetlen összeget mond lehet rosszul is leszek 😀 minden alkalommal 12ezer forintot (utoljara 13at) kért. Szerintem fizettem már eddig is eleget. Lehet hogy rosszul gondolom de én így fogok tenni. 😊
Igen már nincs sok, már nagyon várom 😍
7/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy már 13 ezret kér alkalmanként. Én is ezért nem akarom megkérdezni mert ki tudja mekkora összeget mond. Ugy hallottam hogy a vizsgálati díj tízszeresét kérheti. Na ez itt 130 ezer forint lenne. Én sajnos ennyit nem szándékozok adni. Ha megkérdezhetem te mennyit adsz majd?
2019. febr. 5. 18:51
8/13 anonim válasza:
Na én is ettől félek hogy kimondja hogy 130 ezer szívrohamot kapok 😂 Háát én olyan 50 körül gondoltam. (Nagyon max 70) majd meglátom hogy szülésnél hogy fog hozzáállni a dolgokhoz mivel szülésznőm nem lesz, így csak rá számíthatok. Neked lesz szülésznőd??
9/13 A kérdező kommentje:
Nem, nekem se lesz szülésznőm. Én olyan 40-50 körül gondoltam. Sajnos többet nem tudok adni.
2019. febr. 6. 19:11
10/13 A kérdező kommentje:
Mi újság veled/veletek azóta?:)
2019. márc. 1. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!