Milyen módon hoztátok világra a kisbabátokat és hogy esett a legjobban a vajúdás?
Figyelt kérdés
Vízben, állva, szülőszéken, guggolva, fekve...?
Aki labdán vajúdott (vagy azt is próbálta), annak mi a véleménye jobban?
Hamarosan megszületik a kisbabánk, sok alternatíva van magára a vajúdásra és a kitolásra is, de érdekel, hogy kinek mi jött be és mik a tapasztalatok.
Izgalmamban már nem tudok min gondolkozni...
Ha válaszoltok, azt köszönöm szépen!
2018. dec. 28. 16:34
11/11 anonim válasza:
Simán feküdtem, nekem kényelmes volt. Én nem foglalkoztam a gátvédelemmel, én mondtam a dokinak ha úgy látja vágjon nyugodtan, vágott is, szülés után nem sokkal már ültem, nem fájt. Az orvosom egy profi volt, de hallottam horror sztorikat. Én próbáltam a labdát nekem annyira nem jött be, jobban éreztem a fájásokat. A kitolás is fekve volt, nekem ez volt kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!