Vajudás alatt végig felkell tenni a lábakat? Az megengedik hogy amikor nyomni kell akkor rakjam fel? Szerintem sokkal jobb lenne:- (
Kétszer is úgy szültem hogy nem kellett feltennem a lábam, hanem meg kellett fognom a térdeimet és úgy nyomni.
Sokkal jobb volt mintha abban az izében lett volna fenn. Abba csak akkor kellett raknom mikor gátsebet varrtak.
Én úgy tudom, hogy feküdni kell, mert a gravitációtól akár előre is eshet a köldökzsinór, de mindegy, bocs ha rossz infót adtam. Én is ismerek olyat, aki így megjárta a 4. emeletet, meg ha nem a kórházban folyik el, nyilván nem fekszik le azonnal.
Amúgy tényleg úgy volt, az elsőnél méhszájérlelő zselét kaptam, valószínű ezért kellett feküdnöm, a másodiknál meg már a szülőcsatornában volt a baba feje mire elfolyt a víz.
Én is az Istvànban szültem, 18 óràt vajúdtam, de bent kellett lennünk, mivel mi 100 km-ről laktunk/lakunk.
Sétàlhattam, guggolhattam, ülhettem labdàn, befekhettem a kàdba (hamar meguntam), a szülésnél kérte az orvosom, hogy tàmasszam neki az egyik làbam, a màsikat a pàromnak, és úgy nyomjak.2009-ben volt.
Mivel varrni nem kellett, így a làbam sem volt fent.
Aki ég tudja meddig vajúdik, lehetetlen is lenne végig feküdni.
De írta valaki, ha gépen vagy, messzire nem jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!