Fájó viszkető hüvely szülés előtti napokban?
Ne haragudj, nem akarlak megsérteni, de tényleg gyereket vállalsz mikor ennyire életképtelen vagy? Remélem vicceltél amikor azt írtad, hogy mentőt hívsz a hüvelyfertőzésedhez...
Besétálsz a kórházba, megkeresed a szülészetet, de ha van akkor inkább a nőgyógyászati osztályt vagy szakrendelés. Elmondod mi a panaszod és megvárod, hogy ellássanak.
Kedves 6.
Nem a hüvelyfertőzésre hívok mentőt ha visszaolvasnád!!! Az előző kommentelőnek válaszoltam a kérdésére!!
" Csak tudod hol fogsz szülni hétvégén, nah oda menj, kérdezz és elirányítanak. "
erre írtam, hogy hívjak mentőt mint aki szülni megy hogy valaki irányítson már el szülészeten belül hova menjek ?
Nőgyógyászhoz időpontot kell foglalni, ami a legközelebbi 2 hét múlva van. Addigra már simán megszületik a baba. Nagyon ki vagyok segítve a válaszokkal!!!
Öcsém, fel ne háborodjál már, hogy nem vagyunk gondolatolvasók!
Bemész egy kórházba, ahol van nőgyógyászat, aztán kész. Ott kell lennie ügyeletnek is,csakbtán akad egy ügyeletes orvos, aki megvizsgál.
Ehhez nem kell tehetség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!