Aki császárral szül, annak is kitágul a hüvelye?
Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 14:09
2/13 anonim válasza:
Ha pcs akkor tuti nem.
Nekem teljesen nyitott méhszájnál lett csm.Azért vajúdás alatt éreztem h az orvos nem csak 2 ujjal nyúl fel 😑
3/13 anonim válasza:
Nem, ha program akkor biztos nem
4/13 A kérdező kommentje:
Ennek örülök. Valaki azt mondta, hogy nem a szülés miatt tágul ki, hanem a gyerek súlya miatt megnyúlnak a tartószalagok.
2017. dec. 12. 14:22
5/13 anonim válasza:
Nem, de inkontinencia problémái és méhsüllyedése, sérve így is lehet, mert ez a terhesség alatt cipelt gátra nehezedő súlytól (baba és tartozékai súlyától, nem a túlsúlytól) alakulhat ki és ez a hüvely izmainak kontrollálását is érinti.
6/13 anonim válasza:
Nem törvényszerű.
Hüvelyi úton szültem, mégsem tágult ki a hüvelyem.
Jó, szülés után egy kis ideig tágabb volt, de aztán visszarendeződött, olyan lett, mint volt.
7/13 anonim válasza:
Nem, ugyan olyan szűk, mint régen volt. :)
8/13 anonim válasza:
Én hüvelyi úton szültem és nem tágult ki a hüvelyem:). 5 perc volt a kitolás, nem repedtem, nem vágtak, így nem is vartak:).
9/13 anonim válasza:
Császárral szültem, a 6 hét letelte után számomra az első együttlét olyan volt, mintha villanyoszlopra ültem volna, borzalmasan fájt. Szóval én inkább az ellenkezőjét éltem át (bár valószínűleg azért volt ez, mert a 9 hónap alatt sem vittük túlzásba a dolgot :/ )
10/13 anonim válasza:
Én simán szültem és nekem az elején voltak vele gondok. Vizelettartási probléma. De pár hónap alatt rendeződött. A hüvelyem visszament én úgy érzem. Sztem a császárosnak is lehetnek ilyen gondjai, a terhesség alatti súly stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!