Jövő héten hétfőn leszek 40 hetes terhes. Akkora vagyok kiírva. Megindíthatják a szülést vagy még várni fognak vele?
szia
az attól függ ha nincs semmi gond, nem indítanak legalábbis nekem én 40 héttől kezdőden ugye (terminustól) naponta NST, AMNIOSZKÓPIA
bár nálam vondok voltak rákellett segíteni a szülésre, mert zárva voltam még a 40 + 4 napon is..
aztán 5 én segítséggel megszültem
ez kórház függő de szerintem nem csinálnak semmit
hivatalosan a 42 dik hétig várnak ha ddig sem jön a baba.,
akkor indítanak szülést
REMÉLEM VELED MINDEN OKÉ LESZ ÉS NEM VÁRAT MAGÁRA A BABÓCA
Próbáljátok meg a málnalevél teát inni, én azt iszom kb 1 hete és azóta vagyok nyitva egy ujjnyira, addig én is teljesen zárt voltam. Nem tudom, hogy attól van-e, de nem drága egy próbát megér, és gyógytea baj sem lehet belőle:)
36. héttől lehet inni
A homeopátiás szerek közül segít a Caulophyllum és a Cimicifuga. Érlelik a méhszájat.
Sokaknál beválik a szeretkezés - a spermiumok prosztaglandint tartalmaznak, ami szintén méhszájérlelő hatású, az orgazmus pedig méhösszehúzódásokat okoz. Próbáljátok ki!
Nekem nem indították be, csak a 42 hét elején. Teljesen zárva voltam én is még utolsó nap is, de az nst-n minden oké volt, így minden nap vizsgálatra jártam. Rettenetes volt, de az eredmény megért!
Én ittam málnalevél teát, szedtem homeos bogyót, szexeltünk, végig takarítottam a lakást, lépcsőztem, de seemi nem segített.
Kitartás Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!