Szülés után meddig nem ihatunk alkoholt? Azt a 6hetet meg kell várni még verzik az ember? En tegnap szültem és szilveszterkor szeretnék inni egy picit ha lehet.
Senki sem mondta hogy alkesz az anyuka illetve a kérdező.
Csak fura az,hogy ßzülés utan egy nappal az a kérdés merül fel benne,hogy vajon mikor ihat illetve szilvetzterkor ihat e.
Nem tudom én is szerettem bulizni anno de amikor anya lettem előjőtt bennem a tipikus anyai ösztön és semmi más nem érdekwlt a babámon kivűl. Ezek utan mikor mar nagyobb lett és ez most is igy van ugyanugy jol erzem magam csak igy anyakent nem erdekel annyira az ivaszat ea szorakozas plane igy. Szval feltetelezheto hogy a kwrdezo nem élte ki elegge magat es maga a szulest es az egesz 9honapot ugymond feladatkent elte meg ed igy probal "lazitani " . Persze nincs ezzel semmi gond de a kesobbiekben ez nem mehet igy. Anyanak elege van mert sok cecoval jar egy gyerek neveles meg minden de mi vagyunk az elso szamu alanyok akik felelunk a gyermekunkert 0-24 ben persze amig kiskoru. Ugyhogy kerdezo a dontes nyilvan a tied. De ha mi azt irjuk hogy meg ne probalj inni vqgy azt hogy persze nyugodtan sot idd magad segg reszegre akkor azt terzed? Nyilvan nem . Ha ugy erzed igyal ha nem akkor ne igyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!