Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után meddig nem ihatunk...

Szülés után meddig nem ihatunk alkoholt? Azt a 6hetet meg kell várni még verzik az ember? En tegnap szültem és szilveszterkor szeretnék inni egy picit ha lehet.

Figyelt kérdés

#vérzés #szülés #alkohol szülés után
2018. dec. 25. 07:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Kérdezd meg a nővéreket. Biztos értékelni fogják a kérdést , hogy az újszülötted mellől karácsony napján azon gondolkozol , hogy mikor piálhatsz újra . Bár az ilyen gondolom terhesség alatt is ivott.
2018. dec. 25. 10:30
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon hülye vagy.

Ha trollkodsz, akkor azért; ha komolyan gondolod, azért.

Szilveszterkor egy hét telik el, szerinted az hogy a büdös fenében tudná befolyásolni az ehhez képest 5 hét múlva esedékes vizsgálatot???

2018. dec. 25. 10:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de szülés után egy 24 órával eszembe sem jutotg volna hogy alkoholt igyak. Örültem,hogy végre tul vagyunk a nehezén.

Ártani igy nem árthat viszont nem hiszem hogy tul jo otlet ilyenkor inni..

2018. dec. 25. 14:37
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

Bakker, én szülés után az ásványvizes üvegről nem bìrtam letekerni a kupakot!

Amúgy melyik az agyógyszer, amivel szoptatni nem lehet, de alkoholt lehet rá inni?

2018. dec. 25. 16:02
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

21!

Simán lehet pl egy antibiotikum. Nem mindét szedheti szoptató nő, ellenben alkoholt lehet inni mellette. De nem mindegy néktek? Nem az volt a kérdés, hoyg helyeslitek e, hanem hoyg lehet e

2018. dec. 25. 18:24
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Hűha,mennyi év anyja van itt,csak kapkodom a fejem.Én a 37. hétben járok,amióta tudom kisbabám lesz,egy kortyot sem ittam és erős dohányos létemre úgy dobtam el a cigit,hogy többet rá sem gyújtok.DE igen,nekem.is eszembe jutott,hogy jó lenne már meginni egy hideg sört,vagy egy pohár bort.Nyilván nem teszem meg De ettől még nem gondolom hogy szar ember/anya vagyok.A kérdező sem lerészegedni akar hanem egy nyomorult pohár pezsgőt meginni Szilveszterkor.És nem itélkezni kéne ő legalább felválalja hogy emberből van.És biztos vagyok benne hogy sokkal lazább és jobb anya lesz mintt a sok befeszült okostojás,aki azt hiszi hogy csak azért mert gyermeke született,megszűnt embernek/nőnek lenni.Már csak ANYA.Ez hülyeség.De ti tudjátok...
2018. dec. 27. 23:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Előző, a kérdezőnek egy , azaz 1 napos (!!) a gyereke! És már a pián jár az esze?
2018. dec. 27. 23:18
 18/22 anonim ***** válasza:
70%

És???Iszik?Nem.Megkérdezte hogy szerintünk ihat-e egy picit majd Szilveszterkor.Ne legyünk már álszentek emberek!!!Nekem is eszembe szokott jutni milyen lesz ha már megszületik és nem szoptatok,és igen eljátszom a gondolattal hogy de jó lenne...Szerintem ez teljesen normális emberi reakció.De gyanítom az ilyen egysíkú,a kérdés mögé nem látó, befeszült emberek ezt úgysem fogják megérteni.Csak azt fogjátok szajkózni,hogy Úristen,inni akar.Az egy napis gyereke mellett ilyenekre gondil.Máglyára vele!!

Szánalom.

2018. dec. 28. 08:20
 19/22 anonim ***** válasza:
25%
Bocs, de egy héttel korábban kattogni azon, hogy ihatok-e majd valamikor a jövőben nem normális.
2018. dec. 28. 08:23
 20/22 anonim ***** válasza:
49%
Baxus, nem vagytok piskóták. Én személy szerint pl sosem iszom - vendéglátásban dolgoztam sokáig, láttam sok alkeszt.... Ellenben amikor terhes voltam, iszonyat modon kívántam valami szeszt, a teljes terhesség alatt. Lehet hogy o is így van/volt vele, ezért várja anyira a szilvesztert.
2018. dec. 28. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!