Méhsüllyedéssel terhesnek lenni és szülni? Volt így valaki?
Korábban már feltettem a kérdést, de nem nagyon jött rá válasz.
Első gyerekemmel megsüllyedt a méhem és nem tudom mire számíthatok a tesó érkezésével.. Még nem vagyok terhes, de nagyon foglalkoztat ez a kérdés..
Elképzelhető, hogy veszélyeztetett terhes leszek, hogy kíméljem a tartó szalagokat?
Kedves kérdező!
Megszeretném kérdezni tőled vagy azoktól is akik olvassák, hogy milyen tüneted van a méhsüllyedés miatt. Én voltam 5 nőgyógyásznál és az 5. mondta csak meg, hogy ez a problémám.
Kedves utolsó!
Nekem tavaly volt úgy leginkább, hogy ha sokat sétáltam, cipekedtem, nap végére nagyon nagyon lekerült a méhszájam, volt hogy konkrétan éreztem pisilés után a wc papírozás közben hogy dudorodik, annyira lent volt. Persze pont az egy nagywc után volt.
Ekkor amúgy futni próbáltam. Abba hagytam a futást és azóta ilyen nem fordult elő. Mai napig lejjebb van mint a terhesség előtt, és érezhetően gyenge ott valami.
Viszont nekem konkrétan nem mondott süllyedést a doki.... Vizsgálat után azt mondta, hogy nem lát ilyen problémát. Holott konkrétan majdnem “megszültem” a méhem egyszer.. Na mindegy, azóta már kevésbé zavaró. Inkább csak abban akadályoz, hogy tampont kevésbé tudok használni.
Második gyerek még nem született, ezért is vagyok kiváncsi hogy másnál mi volt a második terhesség alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!