Kinek milyen, mennyire szépen gyógyult, mennyire látható a császáros heg?
Figyelt kérdés
2018. nov. 13. 13:41
1/9 anonim válasza:
Teljesen halvány, vékony vonal, a bikini eltakarja.
2/9 anonim válasza:
5 hónapos volt a lányom, mikor teljesen “eltűnt”. Vékony vonal látszik, ha nagyon keresem, de első ránézésre nem feltűnő. Most 11 hónapos.
3/9 anonim válasza:
Gyönyörűen gyógyult , hajszál vékony fehér vonal a bikini vonal alatt ha nem keresném , nehezen találnám meg.
4/9 anonim válasza:
2 és fél év után is vastag,piros,dudoros.
Sajnos keloidra hajlamos vagyok genetikailag, anyum hasán is ott volt mindig a piros csík ( neki ugye még nem bikinivonalon vágtak).
Később rátetováltatott, majd második gyerek után én is elgondolkozok rajta.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem keloidos, de sötétebb, lilásabb színű a bőr körülötte, és behúz, tehát észrevehető, mert egy mélyedésben van az egész. 3,5 éve császároztak, úgyhogy jobb már valószínűleg nem lesz. Nem zavar amúgy, pont bugyivonalban van, így nem látszik.
6/9 anonim válasza:
Vékony is, halvány is, de egyértelműen ott van. Szépen gyógyult be.
7/9 anonim válasza:
4 hónapja volt császárom. Kb. fél ujjnyi vastag a heg, sötét lilás színű, a bőröm körülötte sötéten elszíneződőtt, az egész heg le van tapadva, behúzódik, és ott nem tudom a bőrömet elmozdítani. A heg felett kemény dudor van végig. Nem szép, de a bugyi takarja.
8/9 anonim válasza:
Elozo, Két-három év mire teljesen begyógyul.
9/9 anonim válasza:
Hajszálvékony, alig látható 2 csík egymás felett, de szinte nem is látszik, hogy 2, annyira közel van egymáshoz (2 császár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!