Hogy néz ki a császáros heg? Mennyire látható?
Figyelt kérdés
Ha tudtok, linkeljetek képet légyszi (nem saját, csak vmit a netről, ami hiteles)2012. jan. 25. 21:35
1/9 anonim válasza:
Nekem szinte már semennyire (6 hónapja volt), nagyon szépen megcsinálták.
2/9 anonim válasza:
Nekem 22 hónapos a kislányom de már alig lehet látni.A googleban utána tudsz nézni.
3/9 anonim válasza:
Nekem 9 hónapja volt a 3. műtétem. Nem szép a vágásom. Hosszú, dudoros, lilás színű. De kit érdekel?!
4/9 anonim válasza:
Ikres kismami vagy? Tényleg ne aggódj emiatt, nekem is szép a hegem, és tényleg alig látszik. Max csináltatsz egy szexi tetkót, de ne tegyél butaságot!!!!!!
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok: párod hogy vélekedik erről?
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Nekem 2 császárom volt, az első nagyon szép lett, szinte "láthatatlan", nálunk senkit nem zavart. A második a sürgősségi császár miatt nem lett plasztikázva (mert azt úgy szokták, hogy az előző heget kivágják a második műtétnél, csak nálunk zűrös volt a szülés, nem volt idő), kicsit hosszabb, és dupla hegem van emiatt, de már nagyon szépen javul. A dokim szerint ambulánsan korrigálható, ha szeretném. de azt hiszem, megtartom :) Emlékeztet ...
8/9 anonim válasza:
Az enyémet egy eleve meglévő redőben vágták, annyira lent, hogy a szőrvonal alatt van. A redő miatt észrevehetetlen, de olyan lent amúgy is max a férjem nézegeti.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Gerincsérvem van és a dokim azt mondta, hogy mindenképpen progicsászár lesz, mert nem akar kockáztatni. Én viszont szeretném természetes úton. Első baba lesz, és annyira rossz belegonolni, hogy sosem tapasztalom meg, hogy milyen, amikor én szülöm meg. Ráadásul a műtétektől mindig is féltem.. :( Meg a neten olyan képeket látni..nem tudom, hogy higyjek-e nekik, de borzasztó :(
32 hetes kismami
2012. jan. 26. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!