Tena Lady Maxi Night éjszakai betét elég lesz a szülés utáni napokban?
Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok, össze szeretném pakolni a kórházi csomagomat.
Ha a fent nevezett éjszakai betétet szerzem be, akkor biztosan nem lehet probléma? Úgy hallom, sokan dicsérik ezt a terméket.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a vérzés mennyisége mindenkinél más, de szeretnék minél jobban felkészülni.
2018. nov. 1. 18:44
1/6 anonim válasza:
Nekem bőven elég volt, sőt, csak az első 3 napban kellett ez, utána sima Always betétet használtam.
2/6 anonim válasza:
Ezt anno azért nem mertem megvenni mert majdnem 40 cm hosszú. Éjszakára jó lehet de napközben nekem pelenka érzésem lenne tőle. A Tena comfort mini extrát használtam, éjszakára is jó volt nem folyt ki.
3/6 anonim válasza:
A kórházban én kaptam betétet, valami Bella márkájút, olyasmi mint a Tena. Azt használtam míg bent voltam, itthon már Always Night is elég volt, 1 hét után a sima Always is.
4/6 anonim válasza:
Teljesen jól bevált aztán én is always nightra váltottam
5/6 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált a Tena inkontinencia egyszer használatos bugyi.
6/6 anonim válasza:
Nekem csak a szülés utáni 4 napban volt szükségem rá, egy csomaggal elég is volt, utána már always bőven megfelelt. Szerintem megéri beszerezni, kórházban is jobban szeretik ezeket mintha több vékonyat kellene egymásra rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!