Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tena Lady Maxi Night éjszakai...

Tena Lady Maxi Night éjszakai betét elég lesz a szülés utáni napokban?

Figyelt kérdés

32 hetes terhes vagyok, össze szeretném pakolni a kórházi csomagomat.

Ha a fent nevezett éjszakai betétet szerzem be, akkor biztosan nem lehet probléma? Úgy hallom, sokan dicsérik ezt a terméket.

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a vérzés mennyisége mindenkinél más, de szeretnék minél jobban felkészülni.

2018. nov. 1. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Nekem bőven elég volt, sőt, csak az első 3 napban kellett ez, utána sima Always betétet használtam.
2018. nov. 1. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt anno azért nem mertem megvenni mert majdnem 40 cm hosszú. Éjszakára jó lehet de napközben nekem pelenka érzésem lenne tőle. A Tena comfort mini extrát használtam, éjszakára is jó volt nem folyt ki.
2018. nov. 1. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
A kórházban én kaptam betétet, valami Bella márkájút, olyasmi mint a Tena. Azt használtam míg bent voltam, itthon már Always Night is elég volt, 1 hét után a sima Always is.
2018. nov. 1. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen jól bevált aztán én is always nightra váltottam
2018. nov. 1. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bevált a Tena inkontinencia egyszer használatos bugyi.
2018. nov. 2. 00:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak a szülés utáni 4 napban volt szükségem rá, egy csomaggal elég is volt, utána már always bőven megfelelt. Szerintem megéri beszerezni, kórházban is jobban szeretik ezeket mintha több vékonyat kellene egymásra rakni.
2018. nov. 7. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!