Szülés utáni betét: melyiket és mennyit?
Ma voltam DM-ben. Többen ajánlották a saját márkás (Jessa) betéteket. Na most ebből nagyon sokféle választék volt. Voltak egészségügyi meg még inkontinencia betétek is. Ti melyiket vettétek?
Ha az ember a legrosszabbra készül,hogy sokat fog vérezni,akkor kell már az a "sok cseppes" inkontinencia betét,vagy azért elég a legerősebb egészségügyi betét is.
A másik kérdésem pedig,hogy ti hány csomaggal (hány darabosat) vettetek amit a kórházi csomagba raktatok?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Tena Lady inkontinenciás betét. Széles is, vastag is. Pont jó volt.
Ennek van bugyis változata is. Eldobható betét bugyi. Sokan dicsérik - de én nem azt vettem, mert nem voltam biztos a méretezésben.
Később Helen Harper vagy milyet vettem, de az semmit sem ért. Keskeny volt..
Tena Ladyből két csomag kellett a kórházba. De amiatt, mert nagyon sokszor cseréltem a varrat és a tisztaságom miatt.
A Tena Ladyt is hallottam már,csak mondták,hogy épp olyan jó a DM saját márkás is, csak olcsóbb. De ezzel nem lettem így előrébb akkor.
Viszont ti már ezzel is segítettetek. Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!