Mennyi jégbetétet érdemes vennem a szülés utánra?
Több helyen olvastam, hogy nagyon jó és viszonylag új dolog a MomCare-es jégbetét, ami segíti a fájdalom enyhülését a gátmetszés után.
Brendonban most akciós, 1700 Ft helyett csak 1000 Ft, és szeretnék venni belőle, de nem tudom, mennyit? Aki használta már, meddig használta, és mennyit vett belőle? köszönöm előre is!
Igen, én is sokallok 1 db betétért ennyi pénzt, de ha enyhíti a fájdalmamat, 3szor ennyit is megadnék érte.
De úgy nem akarok bevásárolni belőle, hogy lehet, hogy nem is kell majd annyi, ez lesz az első szülésem.
A második válaszoló jól írja, ez ilyen elpattinthatós önhűtős, és nagyon dicsérik.
Ennyit biztosan megér :)
Köszönöm az eddigi válaszokat is!
Akkor bocsi a hulesegert, amit irtam.😃
Valoban nagyon draga ez a vmi...
Nagyon nehéz szülés után 24 órat voltam az örzőben, a szülésznők egész éjjel hordták és cserélték "alattam" a házi jégbetétet (bevizezve, zacskóban bevagtak a fagyóba a simat), mert megvesztem a fajdalomtol (a branülöm még megvolt, de az eda oda nem hat).
Ebből a fajtából kellett volna minimum egy tucat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!