Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott orvosnak hogyan mi...

Fogadott orvosnak hogyan mi módon adjam oda a borítékot?

Figyelt kérdés

Ki hogyan adta át? 6hetes kontrollra megyek magánrendelőjébe ahol egy asszisztens is mindig ott van. Nem tudom hogyan, s mi módon adjam át a "köszönetemet a szülésért"...

A vizsgálat elején vagy végén? És a borítékot csak tegyem az asztalra vagy ez hogy működik? Leírnátok nálatok hogy volt?

2018. nov. 1. 15:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10 vagyok, a 64%-os számlafan apeh rendőr nem én vagyok :D
2018. nov. 1. 20:58
 12/12 anonim ***** válasza:
53%

én is a 6 hetesen adtam oda, külön az akkori díjat+a borítékot. Hidd el, az asszisztensnek ez nem új, ő is tudja, hogy fogadtad a dokit, azért pedig fizetség jár.

(számlaadáshoz meg. Ha számlát ad, az azt jelenti, adózik belőle. Én egy cseppet sem bánom, hogy az egész összeg a dokimnál maradt, nem befolyt állambácsi zsebébe - hangsúly a ZSEBen)

2018. nov. 2. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!