Fogadott orvosnak hogyan mi módon adjam oda a borítékot?
Ki hogyan adta át? 6hetes kontrollra megyek magánrendelőjébe ahol egy asszisztens is mindig ott van. Nem tudom hogyan, s mi módon adjam át a "köszönetemet a szülésért"...
A vizsgálat elején vagy végén? És a borítékot csak tegyem az asztalra vagy ez hogy működik? Leírnátok nálatok hogy volt?
Szülés után szoktak mielőtt hazamesz a babával vagy szülés utáni nap pl
Mi azelőtt adtuk oda mielőtt előttünk mert odajott elkoszonni és sok sikert kívánni a túl pici súllyal született fiunkhoz
ELso, es skkor adta a szamlat is ? Vagy illegalisan tortent ?
Kerdezo, amikor a szamlat adja.
3# miért ahogy írtad az legális? :D úristen hagyjuk már ezt... Hol élsz? :D
Fogadd már el h ilyen a mai világ és kész.
Kérdező, mi simán egy borítékot adtunk és még köszöntjük, hogy megmentette mindkettőnk életét.. Szó szerint..
Jajj, ne kukacoskodjunk már számlákkal... Magyarországon élünk!!
Amúgy meg semmi illegális nincs a dologban, mert: ha szülés előtt felkérem és ő azt mondja hogy x ezer forintért bejön a szülésemhez. Akkor oké fizetek a végén és kapok számlát, hisz egy szóbeli (szerződés) alapján én megbíztam őt egy munkával aminek van díja... a végén számláz és én sem érzem magam kényelmetlenül..
DE: nem így történt! Szülés előtt felkértem, hogy ő vezesse le a szülésemet és ő azt mondta hogy természetesen levezeti! Szó nem volt pénzről, összegről semmiről. Csupán emberbaráti szeretetből, vagy a két szép szememért jött be levezetni a szülésemet az éjszaka közepén. Nos én ezért hálás vagyok neki. S csupán megköszönni szeretném a jófejségét. Mit számlázzon le ezen? Ha egy üveg minőségi italt adok hálám jeléül azt is számlázza le????
Huha, a 64%-os személyében megérkezett a rendőrség, ahogy látjuk:DD Mert köztudott, hogy minden orvos számlát ad. :) :) :)
Kérdező, én odaadnám neki a vizsgálat végén, megköszönve a munkáját, segítségét. Nem kell ezt túlgondolni.
Már ne is haragudj 19eve járok orvoshoz. Magánba és sztkba egyaránt
SOHA ÉLETEMBEN NEM ADOTT EGYIK SEM SZÁMLÁT! hmm...
Én vettem egy márkás tollat díszdobozban,ezt beletettem egy kisebb ajándéktasakba a borítékkal együtt.
Így belefért a táskámba és nem kellett a zsúfolt váróban ajándékkosárral ülnöm,mint egy másik anyukának. A vizsgálat végén megköszöntem a közreműködését.
Egyébként minden vizsgálatról kaptam számlát,amikor a szülésre kérdeztem rá,azt mondta,azt nem pénzért csinálja. De mégis bejött a szabadnapján egy családi eseményről,szóval...
6 hetes kontrollon adtam oda, még a vizsgálat elején. Disztáskába tettünk egy doboz merci csokit és egy boritékos képeslapot (egy köszönjük mondattal) abba tettük a pénzt.
Az asszisztenssel ne foglalkozz, tuti nem egy ilyet látott már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!