Császáros anyukák (nem programozott)? Ki mennyi ideig vajúdott, mire elvált hogy császározni kell? Miért lett császár?
Én végig tudtam, hogy császár lesz, bár nem volt programozott, dokim sem volt. Valahogy éreztem, hogy máshogy nem születhet meg a fiam.
Kiírt napon reggel 8tól voltak fájásaim, de csak kicsik, viszont nagyon görcsöltem. Szülőszobára küldtek. 11kor csináltak egy feltáró vizsgálatot, hogy mi lehet a görcs oka, mert a CTG nem mutat semmit. Elkezdtem vérezni. A nap folyamán többen vizsgálgattak, végül du. 5kor azt mondta az egyik doki, hogy küldjenek a pathológiára, mert ebből nem lesz szülés. 6kor jött a váltás, akkor már felkelni sem tudtam, annyira görcsölt a hasam. Nem engedett a pathológiára (áldom érte azóta is). Megvizsgált, a sarkát fogdosta a fiamnak. Végig farfekvéses volt, amit utólag még lábtartással is tetézett. Azt mondták, hogy ha simán faros maradt volna, akkor megpróbálhattuk volna a sima szülést, de lábtartással nem. 7kor hívták a műtőt, hogy visznek fel. Előkészítettek, feltoltak, megkaptam a spinálist. Mikor "felnyitottak", a doki egy halk bammeget elengedett. Akkor derült ki, hogy a fiam belekakilt a vízbe, és ezért görcsöltem, mert neki már nem volt jó. Ha visszaküldtek volna a pathológiára, a fiam már valószínűleg élve nem születik meg.
Úgyhogy én reggel 8tól "szenvedtem" és este 20:14kor lett meg a fiam.
17 óra vajúdás után téraránytalanság miatt ,nem tudott beilleszkedni, 3950 gr volt a kisfiam
Üdv.A
Semmit nem vajúdtam, NST vizsgálatról vittek a műtőbe sürgősségi császárra. Eleinte nem volt semmi gond, majd úgy 20 perc múlva teljesen eltűnt a kicsi szívhangja. Nekem óráknak tűnt, de az orvos szerint nagyon gyorsan kivették a kisfiamat.
Nem bánom hogy így alakult, nem hiányzott a vajúdás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!