Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárkor a babára nézve...

Császárkor a babára nézve milyen komplikációk lehetnek?

Figyelt kérdés
Az anyára nézve tudom, mi az, ami előfordulhat, de a babával mi történhet? Arról az egy dologról olvastam, hogy belevághatnak, bár gondolom nagyon ritka, akinek maradandó sebe lesz ettől
2018. okt. 26. 11:00
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

nem téged kérdőjelezlek meg és nem okoskodok, de ez azért számomra nonszensz, hogy egy szakember ilyet kitaláljon :O

Az lemaradt a kérdésből, hogy az alapjáraton császárosokra gondolok, nem a sürgősségiekre. Mert az ugye megint más. Olvastam közben és nagyrészt a sürgősségi csásázárosoknál van rossz apgar és légzésprobléma. Nem azt mondom, h a programozottnál nincs, csak nagyobb részük a sürgősségisek közül került ki.

2018. okt. 26. 16:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Nővérem sima császárral szült,es ott volt a légzés probléma... Hogyan is tudna felelősen dönteni? Mert néhányan itt gyakorin azt mondják, hogy jó, néhányan még azt, hogy nem? Ez kizárólag az orvos szakmailag indokolt döntése kell, hogy legyen, nem egy hozzá nem értő anyukáé.
2018. okt. 26. 16:31
 13/27 anonim ***** válasza:
23%
Jézus... Nem akar pulcsit venni, a csàszâr volt a gond....:) Légyszi, ha ezt szakemberek mondtàk, gondolom még van alapozva kutatàsokkal, benne van pszichológia könyvekben. Légyszi linkelje màr ide valaki ezeket a pulcsi evés témakörben.
2018. okt. 26. 19:59
 14/27 anonim ***** válasza:
*vevés
2018. okt. 26. 21:48
 15/27 anonim ***** válasza:
Sürgősségi császárral szültem. 9 Apgarral született meg a gyerekem, akinek semmiféle baja nincs, szinte még betegséget se kapott el.
2018. okt. 26. 23:05
 16/27 anonim ***** válasza:
Természetesen senki nem állítja azt, hogy minden császáros babánál előjönnek a problémák. A kérdező a komplikációkra volt kíváncsi,amikre mondtak többen is példákat.
2018. okt. 27. 08:29
 17/27 anonim ***** válasza:
23%

Igen, de a kérdezö nem belemagyaràzott baromsàgokra volt kîvàncsi, hanem tényszerű dolgokra. Ekkora hülyeséget, mint ez a nem vesz pulcsit a csàszàr miatt még nem hallottam. Én pl csak a tépőzàras cipőt szerettem 5 éves koromig. Hüvelyi úton születtem. Akkor ez ezért volt???:) Màr értem. Biztos sokat érintkeztem kifelé jövet a köldökzsinórral, ezért nem tetszett nekem a fűzős cipő. :):)

Kérdezö, baromsàgokat félretéve, lehet egy rövid alkalmazkodàsi zavar születéskor. De ritka, és nem is tart sokà az esetek többségében.

2018. okt. 27. 08:51
 18/27 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Prgramozott császárral szültem, 9/10-es apgart kapott a gyerek. Második nap történt baj, es nekem a császárra vezették vissza. Nem tudom, hogy igaz-e. De mar mindent kizártak, volt 4 mr-je (9 hónapos), genetikai vizsgálatok (külön oep engedéllyel egy jó része külföldön), mindeféle fertőzést kizártak, így ez maradt magyarázatnak. Nekünk sovány, de már nem tudunk hová menni, így beletörődtünk. Azzal nyugtatom magunk, hogy nem a mi hibánk, mert nem kérésre császároztak.

2018. okt. 27. 09:04
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 17-es. Ferditesz és teljesen ide nem illő példát hozol. ;)
2018. okt. 27. 09:51
 20/27 A kérdező kommentje:

'a kérdező az alapkomplikációkra volt kíváncsi amire hoztak is többen példákat"

bocsi, zavar a többesszám. A légzés-probléma volt az egy, amit mondtatok. Ne haragudj, de a pulcsit nem fogom ide venni...

Ahol 9 hós a baba. Nagyon sajnálom :( de te is azt írod, hogy minden mást kizártak, maradt a császár, hogy az lehetett a baj, de ez sem bizonyított. Persze elhiszem neked, csak azért írom, hogy ez sem egy olyan következmény amivel nagy mértékben számolni kell/lehet.

Eddig egyedül a légzésproblémát érzem reális negatívimnak, ami előfordulHAT

2018. okt. 27. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!