Van itt valaki akinek koraszülött lett a baba? Hányadik hétre jött, miért, és egészséges lett?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Most 30hetes a mi bébink nagyon ritkán ha eszembe jut mi lenne ha megszületne de remélem nem. Viszont akivel megtörtént érdekel a sztorija :)2018. okt. 16. 07:12
11/11 anonim válasza:
34. héten született az én fiam is, preeclampsia miatt. Akkor már 3 hete magasvérnyomással kezeltek, nagyon szoros volt az orvosi kontroll, a végén már kórházban feküdtem. Végül úgy döntöttek 34+1-nél megcsászároznak, féltek hogy hellp lesz a vége.. Na de aztán végül egy nappal korábban sürgős császár lett a vége, mert nem mozgott úgy ahogy szokott. Tudtam hogy valami nem oké már. Örülök, hogy kórházban voltunk akkor. 2 hét PIC, 1 hét koraszülött osztály... Nem kapott csak infúziót, remelhetoleg nem lesz nyoma a koraszülöttségnek (még csak 5 hetes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!