Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyágyas szobat elvileg nem...

Egyágyas szobat elvileg nem lehet foglalózni. Akinek megvannak hozza a kapcsolatai, úgy lehetséges?

Figyelt kérdés

A férj masik klinikán osztalyvezető főorvos és intézetvezető. Elvileg még a professzor se foglalózhatja le.

Lehetseges ez mégis valahogy? Az anyukanak komplikalt a terhessége, nem mehet magánklinikara.

2018. okt. 12. 09:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
családi szoba, ahol apuka/nagyobb tesó is bent alhat, kérhető ellátás is
2018. okt. 15. 15:37
 22/27 anonim ***** válasza:
56%

Tudod mit Kerdezo?!

Probald meg protekciosan megszerezni a szobat, legvaloszinubb esetben jol lejaratod magad es a ferjed, hacsak nem te vagy a kiraly lanya, Orban Rachel, akinek mindent lehet?!

Nem hiszel el, hogy ennyien irjak, h nem lehet, de te csak azert is kotot az ebet a karohoz...

Raadasul miert itt kerdezoskodsz, ha szemelyes joviszony van minden nagyemberrel?! Megsem olyan jo az a viszony??

2018. okt. 19. 12:31
 23/27 anonim ***** válasza:
62%

A baj akkor van, ha legalabb 3 protekciós is áll sorba, és ez sanszos.

Ahol én szültem, az ottani sztárdokikról keringett a hír netes és FB-os csoportokban, hogy az ő kismamáik érdekes módon mindig kapnak VIP-t. Na mármost ez baromság mert mindegyik sztárdokinak van legalább 2-3 kismamája ott egyszerre, és VIP szoba meg összesen 2. De nekem meg is mondta a dokim (enyém az egyik fő fő sztárdoki), hogy aki előbb kéri, nincs foglalózás mert nem tartják üresen a szobákat.

2018. okt. 19. 12:44
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki foglalózásról beszél szülésnél annak csak programcsászár él az agyában? A természetesen szülők nem is emberek, akinek pénze van az császàrral szül? Én ezt nem is értem. A természetesen szülők soha nem kapnának vip szobát, hiszen nem tudják hogy mikorra foglalják.
2018. okt. 19. 13:26
 25/27 anonim ***** válasza:
Akarhatod te nagyon de ha más is nagyon akarja, akkor a seggedet törölheted az akarásoddal nacsasszony.
2018. okt. 19. 20:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Szülj otthon ha ekkora nagymenő vagy,ott nem lesz rajtad kívül senki.Vagy vegyél egy kórházat.
2018. okt. 19. 20:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Mondd már meg hogy hogy mennél egy ágyasba ha simán szülnél! Megkéred hogy tegyen ki valakit a szobából amikor beindul a szülés?? Hogy foglalnád le, mikorra? Tehát te tényleg bárkit kirakatnál, gratulálok, akkor szüljél aztán saját felelősségre menjél át egy hotelbe.
2018. okt. 19. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!