Egyágyas szobat elvileg nem lehet foglalózni. Akinek megvannak hozza a kapcsolatai, úgy lehetséges?
A férj masik klinikán osztalyvezető főorvos és intézetvezető. Elvileg még a professzor se foglalózhatja le.
Lehetseges ez mégis valahogy? Az anyukanak komplikalt a terhessége, nem mehet magánklinikara.
Miért ne mehetnél problémás terhességgel magánklinikára?!
Szerintem meg van az a pénz, ha olyan jó a kapcsolat.
Jól írja a 12es válaszoló, magánklinikán nem vállalnak haránt és átlósan fekvő ikrekkel, mert olyan klinikát kell választani, ahol van Koraszülött Intenzív, de nem fenyeget a koraszülés veszélye, de ki tudja, más baj is lehet.
Amúgy nem hiszem el, ha pénzért már lehet kérni minden görbe fánál császárt, egy ilyen egyszerű dolog ilyen baromi macerás. Aki írta, hogy az intézetvezető nem foglalkozik kismamákkal. Akkor egy szülész-nőgyógyász mi a bánatot csinál??? Attól még hogy egyetemi tanár, szüléseket is vállal. A férjemmel nekünk is van oktatási kötelezettségünk, de mellette a munkánkkal is kell foglalkoznunk. Az Inzézetvezetők pedig rendszerint személyes, jó ismerősök errefelé.
Nem érted kérdező.
Hiába van Neked programcsászárod, ha a megbeszélt előtt valaki 10 perccel beér a kórházba, és közli hogy neki az a szoba kell, akkor kutya kötelességük oda adni neki. Nem tartogathatják az üres szobát, hogy majd te érkezel.
Senkit nem fognak kidobni a kedvedért, ezt elhiheted.
Szerinted ha kismamàk szàzezreinek megfelel a "sima" kórterem, akkor te belezakkansz ha nem VIP-be kerülsz?
Édes istenem, inkàbb azzal foglalkozzàl, hogy minden rendben legyen, vagy csak a sajàt hàtsód kényelme érdekel?
Undorító, hogy képes lennél gondolom az egész osztàlyt kipateroltatni, csak mert te meg a férjed mit tudom én kik vagytok?!
Egyik barátnőmnek sikerült elintézni. Ők is magánba mentek volna amúgy, viszont korababa lett, császározták. Előtte két nappal már le volt foglalva a szoba. Nem dobtak ki senkit, egyszerűen nem költöztettek be oda mást.
Ez csak egy szoba, könyörgöm. Annyi minden mást el lehet intézni, hidd el, hogy ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!