Egyágyas szobat elvileg nem lehet foglalózni. Akinek megvannak hozza a kapcsolatai, úgy lehetséges?
Figyelt kérdés
A férj masik klinikán osztalyvezető főorvos és intézetvezető. Elvileg még a professzor se foglalózhatja le.
Lehetseges ez mégis valahogy? Az anyukanak komplikalt a terhessége, nem mehet magánklinikara.
2018. okt. 12. 09:19
1/27 anonim válasza:
Én is protekciós voltam orvos szülők által, de hiába VIP foglalt volt mikor szültem, nem dobhatták ki a kedvemért a másik kismamát, lefoglalózni meg nem hiszem hogy lehet mivel nem tudhatod pontosan melyik nap szülsz hacsak nem programcsászár.
2/27 anonim válasza:
Nem, nem fogjak kidobni a masik szulo not , mert a kedves apuka epp doktor egy masik korhazban. Nem erzed ezt gusztustalannak ? Senkit nem erdekel, milyen iskolat vegzett a verjed, a szuloszobon UGYANAZ vagy, mint KisMaris a 6 altalanosaval, es nem , noncs elonyod vele szemben- ha o volt ott elobb.
3/27 A kérdező kommentje:
De pont programcsaszár, nem kidobni szeretnénk senkit, hanem lefoglalni amikor én megyek szülni, megvan az időpont. Oda szeretnek kerülni mindenképp. A férjem ha kell a rektorhoz is elmegy, itt ő vezeti a Szül. Klinikat
2018. okt. 12. 09:43
4/27 A kérdező kommentje:
Soha nem használtam ki ilyesmit, mindig minden sort kivártam, sajna nekem nincs ismerettségem arrafelé, mert en elmeleti intezetben dolgozom, de most az egyszer én is a zsebembe nyúlok ha kell.
2018. okt. 12. 09:46
5/27 anonim válasza:
A rektorig is elmegy? Vicces vagy. A rektornak pont a hisztis feleségek ügyeire van ideje. Hacsak nincsenek jóban, körbe fogja röhögni. Lehet hogy el tudjátok valahogy intézni, de ehhez nem kell itt hencegni kedves "felsőbb rendűnek érzem magam".
6/27 anonim válasza:
Remélem hogy sikerül, mert előre sajnálom a szobatársad, ha lesz.
7/27 anonim válasza:
Kérdezd meg Ráhelt, hogy kell. Neki sikerült kipateroltatni egy kismamát, mondván "le van foglalva"...
8/27 anonim válasza:
Nálunk pl a koraszülött babaké és szüleiké az elsőbbség. Ha az ég leszakad, akkor is. A polgármester felesége is kénytelen volt ket éjszakát sima szobában tölteni, mert foglalt volt a két vip szoba.
9/27 anonim válasza:
Nem
Most nem annyira régen volt rá példa eg bp-i kórházban
Jó nagy botrán is volt
10/27 anonim válasza:
Hiába lesz program császárod , hiába foglald le a szobát , ha előtte 3 órával val bemegy valaki , üres a szoba és ő kéri akkor nem fogják onnan kidobni . Mehetsz a rektorhoz hisztizni. Egyébként hogy visel el a férjed,?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!