Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár/ katéter után meddig...

Császár/ katéter után meddig normális ha csíp?

Figyelt kérdés
3 hete szültem, rendes szülésnek indult, eljutottam a kitolasi szakaszig, az aranyerem is kijött , és mondtak, hogy nagyon megerőltettem magam ott lenn, ezért nehéz a katétert is feltenni. Miután kivettek a katetert első pisi kellemetlen volt de utána szépen ment már . Viszont itthon újra kellemetlen a pisilés, csíp is néha. Meddig normális ez?
2018. okt. 11. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kórházban fajt nagyon, el is küldték a vizeletet hátha találnak benne valamit, de nem.

Már otthon elkezdtem szedni tozegafonya kapszulat, kb 2-3 hét alatt múlt el, de miután szedtem a tozegafonyat folyamatosan jobb lett. Nem tudom, hogy attól vagy amúgy us javult volna.

Viszont ha egyszer elmúlt és visszajött, lehet fertőzés is és jó lenne egy tenyésztést csinálni.

Gyors gyógyulást

2018. okt. 11. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:

A jó magyar egészségügyben rád ragasztottak egy fertőzést, azért csíp.

D mannóz por, az mehet szoptatás mellett is.

2018. okt. 11. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Én még az első hónapban végig éreztem azt a kellemetlen feszülő érzést. Nem volt egyébként fertőzésem.

Mondjuk nekem 2 teljes napig, már a vajúdás ideje alatt bekerült a katéter.

Viszont biztos, ami biztos alapon szerintem kérj meg valakit, hogy vigyen be vizeletet a házi orvosodhoz (azért ne te menj személyesen, nehogy valami fertőzést összeszedj a váróteremben) és ott is helyben tudnak egy gyors vizeletvizsgálatot végezni, hogy biztosan nincs-e valamilyen fertőzésed.

2018. okt. 11. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is csípett kb. 2-3 hétig, azt hittem összeszedtem valamit a kórházban. Megkérdeztem a dokimat, aki annyit mondott, hogy normális, és elmúlik, igyak sokat. Így is lett, szóval ne aggódj emiatt.
2018. okt. 11. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!