Császár/ katéter után meddig normális ha csíp?
Nekem a kórházban fajt nagyon, el is küldték a vizeletet hátha találnak benne valamit, de nem.
Már otthon elkezdtem szedni tozegafonya kapszulat, kb 2-3 hét alatt múlt el, de miután szedtem a tozegafonyat folyamatosan jobb lett. Nem tudom, hogy attól vagy amúgy us javult volna.
Viszont ha egyszer elmúlt és visszajött, lehet fertőzés is és jó lenne egy tenyésztést csinálni.
Gyors gyógyulást
A jó magyar egészségügyben rád ragasztottak egy fertőzést, azért csíp.
D mannóz por, az mehet szoptatás mellett is.
Én még az első hónapban végig éreztem azt a kellemetlen feszülő érzést. Nem volt egyébként fertőzésem.
Mondjuk nekem 2 teljes napig, már a vajúdás ideje alatt bekerült a katéter.
Viszont biztos, ami biztos alapon szerintem kérj meg valakit, hogy vigyen be vizeletet a házi orvosodhoz (azért ne te menj személyesen, nehogy valami fertőzést összeszedj a váróteremben) és ott is helyben tudnak egy gyors vizeletvizsgálatot végezni, hogy biztosan nincs-e valamilyen fertőzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!