Császármetszés után kaptatok Clexane injekciót otthonra?
Figyelt kérdés
Ha igen meddig kellett használnotok?2018. okt. 8. 20:57
1/22 anonim válasza:
nem, külföldön volt a császár 18 órával később már otthon is voltunk.
2/22 anonim válasza:
Csak receptet az orvosomtól, 6hétig kellett szúrnom még szülés után. Szerintem mindenki csak receptet kap.
3/22 anonim válasza:
Receptet, 10 napig kellett még itthon szúrni magam.
4/22 anonim válasza:
Én nem szúrtam otthon semmit császár után...na de a kórházban rengeteg injekciót kaptam/szerintem annyit egész életemben nem/...igaz 5 éve szültem...változott valamit a rendszer? Mert úton a kis tesó és nem szeretném szúrkálni magam😕
5/22 anonim válasza:
Nekem is kellett, de nekem volt előtte trombózisom. Épp ezért én még hónapokig használtam.
6/22 anonim válasza:
én sem otthonra ,sem a kórházban nem kaptam. Receptet sem.
7/22 anonim válasza:
Én receptet kaptam. 30 napig kell szúrni.
8/22 anonim válasza:
Legalább 2 hétre kell adni nagy hasi műtét urán.
9/22 anonim válasza:
Nálunk csak az kap, akinek valamilyem alapbetegsége megkívánja vagy olyan komplikációja lesz. Nekem egy hónapig kellett dupla adag es ket hétig normál adag, mert mikroemboliara gyanakodtak. De en ezalatt vegig bent voltam, mert az egyik gyerkőc nagyon beteg volt.
10/22 anonim válasza:
Receptet adtak 30 napra való injekciora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!