Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Félek a gátvarrástól! Kinek...

Félek a gátvarrástól! Kinek milyen tapasztalatai vannak?

Figyelt kérdés

Az első szülésem óta , ha csak belegondolok , hogy megint szülnöm kéne elkap a pánik.A vajúdás nem is volt annyira szörnyű amíg az oxitocint felették.DE!!!!!A gátvarrás maga volt a pokol.Sikerült egy sintér orvost felfogadnom aki kb, tett az egészre és amikor már a pici megszületett ott hagyott a szülész ágyon és kb. fél óra-óra múlva jött vissza , hogy összevarrjon. Hát mondnom sem kell , hogy milyen érzés volt.

Én mondtam is a páromnak , hogy én több gyereket nem is akarok , mert annyira megmaradt bennem ez az érzés pedig pár nap híján már egy éve történt.

2018. okt. 5. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ilyen szörnyű, pedig sokáig varrtak. Akkor éreztem csak kellemetlenséget, amikor ott járt az orvos, ahol tovább repedtem. Persze ettől függetlenül nagyon vártam már, hogy végre befejezze, mert fáradt voltam. A gyógyulás viszont szerencsére gyors, sima és teljesen fájdalommentes volt. Gondolom, azért is, mert jól és szakszerűen összevart, szóval valamit valamiért.
2018. okt. 5. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is szerencsém volt, mert bár sokáig varrt, olyan szakszerűen, hogy 3. Nap már szinte simán ültem! Nem mondom, hogy nem szültem volna még egyet a varrás helyett...de szerencsére gyorsan gyógyult!

Ne görcsölj előre, lehet siman szülnél gátvédelemmel! Tudom, könnyű mondani, de ez ne legyen akadálya a kistesónak!:)

2018. okt. 5. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Engem azonnal varrtak ahogy elvitték a picurt.Nagyon fájt viszont ügyes volt a doki mert gyorsan helyre jöttem, fájdalomcsillapító is csak aznap kellett. Szerintem kicsi az esély hogy megint így jársz, esetleg beszéld meg a dokid dal még az elején.
2018. okt. 6. 01:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem sem volt egy leányálom, mert a helyi érzéstelenítés ellenére éreztem. Szerencsére csak 4 öltés vokr. Nekem inkabb az a része volt kellemetlen, mikor utána kipucolta a méhem. Na az borzasztó volt.

Sokáig en sem akartam gyereket, aztán a párom nem akart. Most pedig 25 hetes km vagyok. Persze tartok a dolgoktól, de 1 év tényleg kevés, hogy feldolgozd. Nekem 2 év volt, de mégis 5 év lesz a 2 manom közt.

2018. okt. 6. 07:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyetlen war ott volt amelyik kellemetlen volt de az is csak azt hogy inkább jobban éreztem

De olyan szépen varrtak, hogy 1 óra múlva is már azon ültem...

Pár nappal később a szülés utáni betét miatt volt kellemetlen mert abból mindig bele akadt

De amikor hazamentem váltottam normál betétre abba már nem, úgy semmi bajom nem volt

2018. okt. 6. 08:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem is borzasztó emlék a gátvarrás, még talán jobban is fájt mint maga a szülés. Fogadott orvosom volt (nem sintér) a főorvos, miután megszültem a méhlepényt egyből kaptam is az érzéstelenítőt, de kb semmit nem ért, azthittem leugrok a szülőágyról úgy fájt ahogy összevarrt.
2018. okt. 6. 08:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Anyosom es keresztanyam is borzasztoan elte meg a gat varrast. Keresztanyam annyira hogy azt mondta o hozza addig nem nyulnak mig el nem altattak. Csak ugy varhattak ossze. Igy is lett.

Azt hittem azert szornyu mert azok regebben voltak, arra gondoltam ma mar ilyesmi ritkan lehet, de ahogy olvasom ugy tunik nem igy van.

Halistennek en a csaszarok miatt semmit sehol nem ereztem. De jo hogy ez kimaradt.

2018. okt. 6. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt fogadott orvosom viszont egy nagyon jószívű emberbarát doktort fogtam ki. Érzéstelenített gátvarrás előtt szolt hogy most ad egy fájdalomcsillapító injekciót készüljek lehet fájni fog . Szülés után igazából az a fájdalom már nem volt vészes amit a szúrás miatt éreztem. A varrást egyáltalán nem éreztem. Másnap már ültem. De 3 nap múlva azt hittem megmarom magam úgy fájt. Se ülni se feküdni. Nagyjából 10 nap után estek ki a vártatok.
2018. okt. 6. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:
#varratok
2018. okt. 6. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Nekem jó tapasztalatom van. A fogadott dokim nagyon profi volt, míg hatott az eda amikor varrt de közben még adott vmi szurit is h biztosan ne érezzem. Nem fájt egyáltalán. Én sem akarok szülni de nem ilyen dolog miatt. Rossz orvost fogadtál meg, nagyon sajnálom h ilyen rossz élményed van. Van ismerősöm aki hasonló élmény maitt maradt egy gyerekes.
2018. okt. 6. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!