Üdv mindenkinek! Most a hónapokban fogok majd szülni Orosházán! Kinek mik a tapasztalatai a kórházzal kapcsolatban?
Egyél csokit vagy vigyél magaddal mert jó neked is és a gyereknek is +energiát is ad
Üdv Draktata
Én Orosházán szültem. A szülészettel semmi baj nem volt (tisztaságra, ápolónőkre gondolok itt).
A szülőszoba kissé régimódi, de tiszta. Nekem szülőszoba látogatáson azt mondták, hogy nem lehet enni, inni.
Én császáros lettem végül, így arról tudok írni. Ruhát adtak bentre, amíg nem tudsz sajátba öltözni. Másnap reggel lábra kell állni és mozogni. 5-6 nap a császár utáni bennlét, sima szülés után 3-4 nap. Babának ruhát adnak benn. Amit vinni kellett neki: pelenka, popsitörlő (esetleg cumi). Ha kéred, akkor melletted lehet a pici egész nap. Ha kell van VIP szoba is.
Érdemes fogadott dokinál szülni, de azzal az anyukával is emberségesen bánnak, akinek nincs. Persze, mint minden helyen, itt is volt olyan ember (orvos, nővér), aki nem úgy szól az emberhez, de ritka az ilyen.
Egyébként a védőnő sok infóval el tud látni, hogy mit kell vinni be.
A szülés menetéről: Bementünk, az ügyeletes megvizsgált, felvettek az osztályra. Beöntés, tusolás után irány a szülőszoba. Közben szóltak a dokimnak. Szülésznő a szokásos köröket lefutja (branül betét, meg kell adni előre a baba nevét-lányt és fiút is...stb). Majd a doki jött, oxitocin be. Innen normál szülésnél nem tudom mi van, mert engem 1,5 óra múlva már a műtőbe vittek.
Kedves Kérdezö!
Én kanuárban fogok Orosházán szülni, te mikorra várod?
Ki a fogadott orvosod? Én ügyeletesnél fogok szülni. Kaptál már a védönötöl listát, hogy mit kér a kórház?
Nekem még nincs listám... Esetleg el tudnád küldeni?
6-án megyek a védőnöhöz, de már tükön ülök :D
Nagyon sok jót hallottam a dokidról, egyszer vizsgált is, meg se éreztem :)
Az ultrahangokat Huhn doki csinálta, nekem ö is szimpatikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!