Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szt Imre Kórházban kinek...

Szt Imre Kórházban kinek melyik szülésznővel voltak jó tapasztalatai?

Figyelt kérdés
Sok helyről gyűjtöm az infót, és tudom h mindenkinek másak az igényei, de mindenesetre szeretnék tájékozódni, csak úgy vadidegenül nem szeretnék meghozni egy rossz döntést.
2018. júl. 11. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Váradi Zsófiánál szültem, nagyon aranyos mégis határozott volt ha épp arról volt szó.

Kedves volt a vajúdás alatt és határozott amikor tolni kellett már.

Azt javaslom, menj el a szülésfelkészítőre ott, mert azt a szülésznők tartják és valamilyen szinten meg lehet őket ismerni. Hozzáállás, mit tartanak fontosnak stb. Ingyenes!

Én két előadáson is voltam. Mindkétszer más tartotta (általában 2-3 szülésznő van ott).

2018. júl. 11. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Ügyeletben szültem ott 2 éve, Kondor Kata szülésznőnél.

Pozitív tapasztalat, én csak ajánlani tudom :)

2018. júl. 11. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ügyeletben szültem, Pavelka Mártinál, csak ajánlani tudom. Egyébként akikkel még ott találkoztam mind kedvesek, segítőkészek voltak.
2018. júl. 11. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Remek szülésznők vannak ott. Kecskeméti Vera egy nagyon kedves,határozott és jó szakember. Rengeteget segített. Nyugtató a hangja sok éves tapasztalattal a háta mögött és emberséges. Nagyon lelkiismeretes lélekember. 10 hónapja szültem és még emlékszik ránk. ☺ Mikor megszültem még akkor is bejött látogatni segített mindenben. Sokat köszönhetek neki. Túlhordtam a bébit és már tiszta depressziós voltam befektettek és amikor sírtam megvígasztalt. (Már nagyon meg szerettem volna fogni a fiam és ez a várakozás kikészített). Bármikor újra szülnék nála. 😊
2018. júl. 11. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a szülés felkészítésről lemaradtam.

Találkoztam Váradi Zsófival,mmert volt benn egy nst-m ( terminus túllépés)

Nagyon kedves volt.

Nyulas Jolánnal szültem( ügyeletben)

Amikor nem kellett nem volt ott, de amikor kellett akkor teljes mellszélességgel.

Utána is foglalkozik az ember "lelkével" ha kell

Megnézi a babát később is.

Nekem komplikácioim voltak, végig profi volt, nem ijesztett meg egyszer sem, de a dokimmal karöltve mindig elmondtak mi lesz,mengedélT kértek szinte, olyan helyzetben is, ahol nem sok választásom lehetett,mha nem akartam bajt.

Az utolsó pillanatig biztonságban éreztem magam.

( a doki megkérdezte, higy nem vette-e el a kedvem a 2. Gyerektől a szülesem.. Tehát nem kell részleteznem... NEM VETTE EL)

Ami az érdekes, hogy amint megláttam Jolit a folyosón a nyugalom megszállt.

Kicsit más tipp:

sok pelenkát vigyél és popsitörlőt, a csecsemősök a sajátba pelenkázzák a babákat, ott kell tartani a babahordozó kocsiban....vagy ha te is magadnál tartod 0-24 a babát, akkor neked is kelleni fog.. Nekem napi 5-6 már ott elment...(de gyors emésztesű a lányom)

Evőeszköz nem jar az ebédhez 😜

2018. júl. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!