Szt Imre Kórházban kinek melyik szülésznővel voltak jó tapasztalatai?
Váradi Zsófiánál szültem, nagyon aranyos mégis határozott volt ha épp arról volt szó.
Kedves volt a vajúdás alatt és határozott amikor tolni kellett már.
Azt javaslom, menj el a szülésfelkészítőre ott, mert azt a szülésznők tartják és valamilyen szinten meg lehet őket ismerni. Hozzáállás, mit tartanak fontosnak stb. Ingyenes!
Én két előadáson is voltam. Mindkétszer más tartotta (általában 2-3 szülésznő van ott).
Ügyeletben szültem ott 2 éve, Kondor Kata szülésznőnél.
Pozitív tapasztalat, én csak ajánlani tudom :)
Sajnos a szülés felkészítésről lemaradtam.
Találkoztam Váradi Zsófival,mmert volt benn egy nst-m ( terminus túllépés)
Nagyon kedves volt.
Nyulas Jolánnal szültem( ügyeletben)
Amikor nem kellett nem volt ott, de amikor kellett akkor teljes mellszélességgel.
Utána is foglalkozik az ember "lelkével" ha kell
Megnézi a babát később is.
Nekem komplikácioim voltak, végig profi volt, nem ijesztett meg egyszer sem, de a dokimmal karöltve mindig elmondtak mi lesz,mengedélT kértek szinte, olyan helyzetben is, ahol nem sok választásom lehetett,mha nem akartam bajt.
Az utolsó pillanatig biztonságban éreztem magam.
( a doki megkérdezte, higy nem vette-e el a kedvem a 2. Gyerektől a szülesem.. Tehát nem kell részleteznem... NEM VETTE EL)
Ami az érdekes, hogy amint megláttam Jolit a folyosón a nyugalom megszállt.
Kicsit más tipp:
sok pelenkát vigyél és popsitörlőt, a csecsemősök a sajátba pelenkázzák a babákat, ott kell tartani a babahordozó kocsiban....vagy ha te is magadnál tartod 0-24 a babát, akkor neked is kelleni fog.. Nekem napi 5-6 már ott elment...(de gyors emésztesű a lányom)
Evőeszköz nem jar az ebédhez 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!