Gatmetszes utan mennyi ido utan mertetek leulni? Meddig erzekeny az a terulet?
Első szülésemkor nagyon fájt, még menni is alig tudtam, nemhogy ülni...Mire kijöttünk a kórházból (3nap), már nem volt gond, és szülés után 1 héttel már biciklivel rohantam a patikába...
Második szülésemkor, rögtön varrás után tolókocsiba ültettek és kitoltak a férjemhez. Semmi bajom nem volt! Utána még másfél órát feküdtem a szülészeten, de aztán kitoltak a szobámba és ott minden ápoló csodájára szépen ücsörögtem az ágyon törökülésben:) Semmi bajom nem volt:)
:D Nekem vicces volt. A doki azt mondta, hogy akkor mehetünk ki a babával a férjemhez, ha segítség nélkül leszállok a szülőágyról, és tolókocsiba ülök. (baba persze inkubátorban, nem lehet rokonnak megfogni amíg a kórházban vagyunk)
Nos én leszálltam, be a hordszékbe és uzsgyi, még mondtam is a szülésznőnek, hogy gyorsabban. Olyan izgatott voltam, hogy mit szól a babához.
Tudni kell, hogy három réteg varratom volt, hüvelyvarrat a legbelső. Sajna nagyon szétvágtak, mert esett a baba szívhangja gyorsan ki kellett nyomnom.
Na az első 2 hónapban közeli kapcsolatot ápoltam a fagyasztott borsóval emiatt a kis bohóság miatt, mert begyulladt feldagadt az egész alvázam, itt-ott megrepedt a heg. WC-re nyüszítve mentem, de ülni ültem párna nélkül is, ugye a muszáj nagy úr.
De megérte :D :D :D Szerelem volt első látásra apa és lánya között.
Elég csúnyán szakadtam, hiába vágtak.
A szülés utáni napon annyira gyenge voltam, hogy állni alig bírtam, amikor lehetett feküdtem.
Rémlik, hogy a férjemhez kimentem és valahogy leültem, de érzékeny voltam és fájt.
3.napon már nem fájt, csak a varrat húzott, egy megváltás, amikor kiszedik :-)
A 6. napon a régi volt minden. Mármint érzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!