Én most töltöttem a 36. hetet, és már nagyon izgulok. Anyuka mesélte, hogy nála anno éjjel 2 korul indultak meg a fájások, de ő számított rá, mert egész nap előtte -furcsán erezte magát. Tudta, hogy éjjel, vagy legkésőbb másnap szülni fog.
Nálatok is így volt? Ereztétek előre? Ha igen, milyen előjelei voltak?
Nálam egy minimális vérzés, ott az orvos megnyugtatott, hogy minden rendben, este elkezdődtek enyhén a fajasok. Én itt éreztem, hogy lesz valami, pedig másnap reggel hazaküldtek a korhazbol, éjjel megszületett a kisfiam.
A vérzés előtti nap minden ruha, pelenka a helyére került, felhuztam az agyat, bekeszitettem a polyat, valahogy aznap kész akartam lenni mindennel, pedig majdnem egy hónap volt meg hatra.
2018. szept. 22. 06:00
2/21 anonim válasza:
Nem
De reménykedtem benne.
8 nappal a terminus után mondent megtettem, hogy elinduljon.hangoztattam, hogy azon a napon tutira megszületik, mert nem lesz más választása.( egy nagyobb változás történt előtte való nap az életünkben)
Îgy is lett
2018. szept. 22. 06:15
3/21 anonim válasza:
Én nem tudtam, semmi előjele nem volt. Még kilenc napom volt a számolt időpontig. A férjem viszont valahogy megérezte.
2018. szept. 22. 07:20
4/21 anonim válasza:
Péntek délután voltam orvosnál, mondta, hogy szerinte jövök vissza hétvégén :) Gyalog mentem haza, kb negyven perc séta, akkor már 10 perces fájásom volt. Másnap reggel mentem be, egy óra alatt szültem meg :)
2018. szept. 22. 07:30
5/21 anonim válasza:
Nem volt előjel.Épp olyan napnak indult mint bármelyik előtte lévő, aztán másnap délelőttre meglett a picurunk:)
2018. szept. 22. 07:30
6/21 anonim válasza:
Én nem tudtam még előző nap se, de az sztk-s orvos azzal búcsúzott a 37. heti terhesgondozás után, hogy szerinte a jövő hetire már nem jövök.
Igaza lett, 38. héten megszületett.
2018. szept. 22. 07:38
7/21 anonim válasza:
Nem éreztem én semmit. :D vagyis hetekig jósló fájásaim voltak, méhszáj is hetekkel előtte elkezdett nyílni, 2. babámmal nagyon lent volt már a feje hetekig, számitottam szülésre 38 hetes kortól, majd 40+4 hetesen a szülés napján se éreztem semmivel se többet, mint az előző hetekben. :D
2018. szept. 22. 07:59
8/21 anonim válasza:
Nem éreztem semmit. Délelőtt még bevásároltam,éjfél előtt elpukkant a burok. Elázott a fél lakás :))! Másnap 11:40kor megszületett a lányunk. Igaz,sürgősségi császár lett belőle,de megszületett. Előtte legalább 2-3 hétig volt jóslóm.
2018. szept. 22. 08:09
9/21 anonim válasza:
Miért rajzok smileyt az elázott a lakásra meg az ilyen mások számára morbid gusztustalan dolgokhoz?🤔😫
2018. szept. 22. 08:19
10/21 anonim válasza:
9, mi gusztustalan van abban, hogy elfolyt a vize?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!