Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudtok olyanról, akinek...

Tudtok olyanról, akinek hegszétválása volt császár utáni hüvelyi szülésnél vagy terhességnél?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy ez a rizikója egy következő terhességnek, szülésnek előzetes császár után. De az az igazság, hogy olyanról én még nem hallottam, hogy meg is történt volna, pedig sokan vállalnak újra terhességet egy császár után...
2018. szept. 21. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én császár után oxitocinnal szültem, 18 óra alatt, 3,5 kg-os halott babát (tehát tudtuk, hogy nem él). Szóba se jött a hegszétválás (meg se nézték közben). Utána rá 1,5 évre egészséges babát szültem, újra simán. Egyetlen bajom lett, méhsüllyedés. De ez sajnos genetikai, meg volt 4 sima+ 1 császáros szülésem.
2018. szept. 22. 14:58
 12/12 A kérdező kommentje:

Nekem 'néma' hegszétválásom volt. Eleve programcsászárra voltam kiírva a 38. héten, csak a műtétnél derült ki, hogy 6 cm-en szétnyílt a hegem. Szerencsére nem lett semmi baj, de ez tényleg csak szerencse volt.

Elvileg vállalhatunk még 3. babát, de ahogy betöltöm a 37. hetet, ki kell venni.

2022. ápr. 10. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!