Mit szólt az orvosotok amikor megtudta, hogy málnalevél
teát isztok/ittatok?
Figyelt kérdés
Mert az egyik ismerősöm amikor szült és megtudta az orvosa hogy málnalevélteát ivott akkor nagyon letolta,mert hogy amiatt nincsenek normális fájásai,mert ellazítja az izmokat.
2008. nov. 4. 10:25
1/9 anonim válasza:
Én a dokimtól kérdeztem igyam-e azt mondta lehet. Segíti a szülést és nem lassítja én ezt hallottam.
2008. nov. 4. 10:46
2/9 anonim válasza:
Én elég sok olyat olvastam itt akinek kifejezetten az orvosa, szülésznő,védőnő ajánlotta.Úgytűnik megoszlanak a vélemények.Nekem a védőnő ajánlotta és jövőhéttől én is inni fogom.Ugy tudom a fájásokt nem befolyásolja hanem a gyors tágulásnál segít!
Minden jót!36.-heteske
2008. nov. 4. 11:13
3/9 anonim válasza:
Az enyém azt mondta, hogy attól maximum hasmenésem lehet.A védőnő és a szülésznő is legendának állította be.Viszont nagyon ajánlották a homeopatikus bogyókat és a gátmasszázst.
2008. nov. 4. 11:45
4/9 anonim válasza:
Nekem a szülésznő ajánlotta,36. héttől ittam,és 6 óra alatt megszültem ( és első baba). Nem tudom,hogy a teától volt-e,de én hittem benne,és ez a lényeg!
2008. nov. 4. 13:43
5/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem vajúdással, varrással együtt 3 óra sem volt az egész, és szülés előtt 4 héttel kezdtem inni a málnalevél teát. Olyan gyorsan tágultam, hogy alig értünk be a kórházba, és egyáltalán nem voltak elviselhetetlenek a fájások. Nekem a védőnő és szülésznő is ajánlotta.
2008. nov. 4. 14:19
6/9 anonim válasza:
Nekem a szülésznő ajánlotta 37.héttől.
2008. nov. 4. 16:08
7/9 anonim válasza:
Szia, nekem az orvosom (és a szülésznőm is) javasolta!
Ő hisz benne, hogy segíti a tágulást, a felesége is itta, amikor terhes volt..
Én is iszom már hetek óta, meglátjuk mi lesz, de én is bízom benne.
Mindenkinek könnyű szülést kívánok, egy 40 hetes kismama
2008. nov. 4. 17:06
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Minden jót nektek is!
2008. nov. 4. 17:47
9/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy azért hordtam túl. Nem is tudtam megszülni csak oxitocinnal, mert nem indultak a fájások. Aztán persze ki tudja mi az igazság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!